Milletvekili Fendoğlu’ndan Mtso’ya Ziyaret

Milletvekili Fendoğlu'ndan Mtso'ya Ziyaret
Milletvekili Fendoğlu'ndan Mtso'ya Ziyaret
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu beraberindeki heyetle Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Idare Heyeti Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Cet Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Ticaret ve Sanayi Odasının bir ilin sosyal ve ticari anlamda ekonomi bakımından yol göstericisi ve mimarı olduğunu belirterek, “Bu anlamda başkanımıza ve idare kuruluna büyük görevler düşüyor. Gerek lokal yöneticilere lüzum sivil toplum kuruluşlarına projeler çizip yönlendirmekle mükelleftirler. Geçmiş dönemden bugüne dek Ticaret ve Sanayi Odası Malatya bazında etkili kullanılmamasının sebeplerinin sonuçları iyi araştırılmalı ve herzamanki olarak devam eden Ticaret ve Sanayi Odası yapısının çalışmaları yanlış olduğuna karar veren Malatya esnafı bir başkalaşım gerçekleştirmiştir. İnanıyorum ki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve ekibi Malatya’nın hak ettiği yere gelecek fazla hoş projelere imza atacaktır. Malatya’nın bir vekili olarak başkanımıza desteklerimiz her zaman devam edecektir” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadıkoğlu ise makamların gelip geçici olduğunu vurgulayarak, “Kayda Değer olan birlikte istişareler yaparak Malatya’ya daha artı katkıda bulunmaktır. Ticaret ve hesaplı hayatın önünü açılmak için sayın vekilimizin de bize katkı maddesi sunacağını inanıyoruz. İleriki süreçte Malatya’yı daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen çaba ve çabayı göstereceğiz” diye konuştu. – MALATYA