Milletlerarası Doastluk Film Festivali başvuruları sürüyor

Milletlerarası Doastluk Film Festivali başvuruları sürüyor
Milletlerarası Doastluk Film Festivali başvuruları sürüyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethi Gemuhluoğlu ’nun “İnsana dostluk kurmak, fikre dost olmak, komşuya arkadaşlık kurmak, coğrafyaya dostluk kurmak, tarihe dost olmak, kendi vücuduna dost olmak, görünene ve görünmeyene arkadaşlık kurmak” felsefesinden hareketle yola meydana çıkan “Milletlerarası Arkadaşlık Kısa Film Festivali”, “Kısa Metraj Film Yarışması” asıl müsabaka kategorisinden oluşuyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNDE

4-15- 16 Aralık 2018 tarihleri aralarında, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Balkon Film organizasyonunda düzenlenecek olan Uluslararası Arkadaşlık Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı

KISA FİLMCİLER İÇİN MANÂLI ORGANİZASYON

Yarışma milli ve milletlerarası filmlere açıkken, yarışmada dereceye giren filmlerden 1. ’ye 40.000 TL ile ödül heykeli, 2. ’ye 20.000 TL ile ödül heykeli, 3. ’ye 12.000 TL ile ödül heykeli ve ayrıca bir kısa filme 15.000 TL layık Fethi Gemuhluoğlu Dostluk Ödülü verilecektir. Jüri gerekli gördüğü takdirde 3 filme 5.000 ’er TL layık mansiyon ödülü de verecek.

15 Ekim 2018 Pazartesi saat 17.00 ’a değin festivalin devlete ait internet sitesinden başvuruların kabul edileceği yarışma bölümü ile karnaval, bütün kısa filmcileri dostluğu pekiştirmek için uygulama yapmaya davet ediyor.