MHP’li Özdemir: Uyanık Olup, Daha Pozitif Belediye İçin Çalışacağız

MHP'li Özdemir: Uyanık Olup, Daha Pozitif Belediye  İçin Çalışacağız
MHP'li Özdemir: Uyanık Olup, Daha Pozitif Belediye İçin Çalışacağız
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel seçimlere karşın yaptığı açıklamada, “Uyanık olup, mevcut belediyeleri koruyup, daha artı belediye için gayretle çalışacağız” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel seçimlerin önemine uyarı çekti. Özdemir, ülkenin beka meselesi ile karşısında karşıya kaldığını belirterek, hasım çevrelere aleyhinde kurnaz olunması gerektiğini belirtti. Özdemir, sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye 24 Haziran’da yapılan genel seçimlerin gerisinde cumhuriyetimizin üçüncü evresine girmiştir. Bu süreçte yeni sistemin tüm komite ve kurallarıyla beraber sağlıklı şekilde inşa edilmesi yaşamsal derecede önemlidir. Bu kapsamda lokal seçimleri fırsat olarak gören Türkiye hasmı çevrelerin hesaplarına aleyhinde uyanık davranarak büyükşehir belediyelerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin başarısı için buna uygun yönetimlerce temsil edilmeleri elzemdir. Daha da önemlisi Sayın Genel Başkanımızın muhabere ve açıklama buyurdukları gibi Türkiye açısından beka meselesidir. Bu kapsamda 30 büyükşehir arasında ilimiz Kayseri’de yer almaktadır. Milliyetçi Hareket, 2014 lokal seçimlerinde kazandığı belediyelerdeki başarısını muhafaza edip, daha fazlasını için önümüzdeki süreçte üstün bir gayretle çalışmalarını sürdürecektir. Cumhur İttifakı’nın taşıdığı ilkeler, hassasiyet ve ölçüler yerel seçimlerde Kayseri nazarında da korunacak, Milliyetçi Hareket, ‘Önce ülkem ve milletim’ anlayışından sapmadan üretken belediyecilik anlayışını hayata geçmek üzere çaba gösterecektir. FETÖ ve PKK terör örgütleri ile beraber bunların emellerine hizmet etme anlayışını benimseyen çevreler, 24 Haziran’da olduğu gibi mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde de insanlar iradesini aşamayacaktır.”

– Kayseri