MHP İlçe Teşkilatlarından Başkan Ümmet Akın’a Tam Yardım

MHP İlçe Teşkilatlarından Başkan Ümmet Akın'a Tam Yardım
MHP İlçe Teşkilatlarından Başkan Ümmet Akın'a Tam Yardım
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYDIN (İHA) – Yerel seçimler yaklaşırken Kültürlü Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a MHP ilçe başkanlarından takviye gelmeye devam ediyor.

Açık Fikirli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 2 yıldan beri analiz, incelemeler ve ziyaretler gerçekleştiren Başkan Akın’a adaylık sürecinde İlçe Başkanları desteklerini sürdürüyor.

Gerçekleştirdiği Kuşadası ziyaretinde İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Germencik Belediye Başkanımız Ümmet Akın önce Ortaklar’da şu anda ise Germencik’te Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Germencik’te başkanlığa başladığı günden beri Germencik’e kazandırdıkları, hizmetleri, ilçeyi ne denli ileriye taşıdığı besbelli. Başkanımızın bu çalışkanlığı ve ileri görüşlülüğü bir uçtan bir uca Açık Fikirli’da onu başkan olarak göreceğimize samimi inanıyor ve sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ise “Ümmet Akın Aydın ve ilçeleri için büyük bir layık. Bu değere hemşerilerimiz sahadaki yaklaşımları ile kıymet verdiklerini bizlere gösteriyor. 7’den 70’e herkesin sevgiyle kucakladığı Germencik Belediye Başkanımız 2 yıldır gerçekleştirdiği ziyaretlerle hemşerilerimizin sorunlarını birebir duydu. Çözümü noktasında da gerekli çalışmaları yapan Başkanımız önümüzdeki süreçte Allah’ın izni ile Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Bu süreçte de kendisine ilçe teşkilatları olarak takviye vermeye devam edeceğiz” dedi. – AYDIN