Meşhur Jokey Halis Karataş Ölümden Döndü!

Meşhur Jokey Halis Karataş Ölümden Döndü!
Meşhur Jokey Halis Karataş Ölümden Döndü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilen 3 ihtiyar Arap taylarının uğraş ettiği 6. koşuda attan düşen iki jokey Halis Karataş ve Velat Demir çok ciddi bir kaza geçirdi.

Türkiye Jokey Kulübü devlete ait internet sitesinde yer alan bilgiye takriben, Adana Yeşiloba Hipodromunda gerçekleşen 6. koşuda Halis Karataş ve Velat Demir, Ateşbibi ve Cibek Oğlu isimli taylardan düştü.

Kazanın hemen sonrasında olay yerine gelen ambulans ve ilk yardım ekibi, bir vakit yerde hareketsiz kalarak herkesi korkutan Halis Karataş ’a ilk müdahalede bulundu ve sonradan sanatkâr jokeyi sedyeye alarak hastaneye götürdü.

Deneyimli jokeyin göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye sevk edildiği belirtilirken, “Halis Karataş ’ın, yapılan kontrollerin peşinde herhangi bir kırığı ya da ciddi afiyet problemi olmadığı tespit edilmiş, sadece dudağında oluşan yaralanmaya müdahale edilmiştir. Bu akşam gözlem amaçlı hastanede tutulacak olan artist jokey, bir problemle karşılaşılmaması durumunda yarın taburcu edilecektir. Birincil anda bir şikayeti olmaması nedeniyle hastaneye sevk edilmeyen jokey Velat Demir ’in ise sağ gözünde şişme oluşmuş, kendisi de bundan nedeniyle hastaneye sevk edilmiştir.” denildi.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.