Melikgazi’nin çehresi değişiyor

Melikgazi'nin çehresi değişiyor
Melikgazi'nin çehresi değişiyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç; şehirsel değişim projeleri ile mahallelerdeki tehlikeli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece çağdaş ve yaşanılabilir konutlar yapı ettiklerini belirtti.

960 DAİRE YARGI SAHİPLERİNE ULAŞTI

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ’de yaşamış her vatandaşımız bizim için değerlidir. Hayat kalitelerini yükselterek kolaylık içerisinde güvenle ikamet edecekleri mekanlar oluşturmaya çaba gösteriyoruz. Belediyemizce geliştirilen projeler ve bakanlığımızın destekleri ile 2015 yılından bu yanlamasına Karacaoğlu, Battalgazi, Şimşek Beyazıt, Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar, Mahallelerimizde toplam 4425 dairelik 96 blok temeli attık. Bunlardan 79 blokta inşaatlar bütün hızıyla devam ederken 17 blok tamamlanarak toplam 960 daireyi hak sahiplerine teslim ettik.” dedi.

Melikgazi'nin çehresi değişiyor

İNŞAATLAR TAMAMLANACAK

Güvenli yapılarda rahat içinde yaşayacaklar. 11. ay sonunda 5 bloktan oluşan toplam 250 dairenin daha tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, 2019 Haziran ayı itibariyle bütün mahallelerdeki inşaatların tamamlanacağını ve dairelerin yargi sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.