Mektep müdürü yardımcısı veli kadar darbedildi

Mektep müdürü yardımcısı veli kadar darbedildi
Mektep müdürü yardımcısı veli kadar darbedildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan Süleyman Demirel Ortaokulu’nda, Müdür Yardımcısı Sedat Taşar ile okula çocuğunu kaydettirmek için gelen Hüseyin E. arasında güya kayıt işlemleri sırasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üstüne Hüseyin E., Taşar’a saldırdı. Vücudunun dağıtılmış yerlerinden yaralanan Taşar, hastaneye gitgide artarak darp raporu aldı.

Mektep müdürüyardımcısı veli kadar darbedildi

ANBEAN GÜVENLIK KAMERASINA YANSIDI

Polis, şikayet üstüne kesin olmayan Hüseyin E.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Taşar’ın odasında yaşanan durum, okulun güvenlik kamerası göre kaydedildi.

Görüntülerde, odada başlayan tartışma esnasında kapı girişinde yere düşen Taşar’ın, Hüseyin E. kadar dövülmesi yer alıyor. Tartışma, okuldaki öğretmenlerin araya girmesiyle sona eriyor.

Okul müdürü yardımcısı veli tarafından darbedildi

EĞİTİM BİR-SEN’DEN KINAMA

Eğitim Bir- Sen üyeleri ve bazı öğretmenler, mektep bahçesinde toplanarak saldırıyı kınadı. Sendika şube başkanı İlhan Karakoç, burada yaptığı açıklamada, eğitim çalışanları olarak hiç hak etmedikleri bir menfur olayla aleyhinde karşıya olduklarını söyledi.

Okul müdürü yardımcısı veli tarafından darbedildi

“BİZ İNSAN YETİŞTİRİYORUZ”

Şiddetin her türlüsüne karşısında olduklarını vurgulayan Karakoç, şöyle devam etti:

“Öğretmene şiddeti nefretle ve güçlü olarak kınıyoruz. Biz bu toplumun en manâlı işini yapıyoruz, insan yetiştiriyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış birinin gelip burada kendisine hizmet eden, çocuğunun kaydını yapan, onu ayakta tedarik eden, ona dere söyleyen, ikramda yer alan bir öğretmene saldırmasını, hele hele elini kaldırmasını, hele hele vurmasını eğitim camiası olarak bir defa daha dehşet ve şiddetle kınıyoruz. Avukatımız da burada, bunun keza hukuki takipçisi olacağız, hem kanuni anlamda düzenleme yapılması için takipçisi olacağız. Eğitim çalışanları bugün daima beraber, birlik içerisinde nefret ve şiddetle bu olayı kınıyoruz. İnşallah bu cins kuvvet ve bu nesil olaylar yeniden okullarımızda yaşanmaz.” diye konuştu.

Okul müdürü yardımcısı veli tarafından darbedildi