Mbaye Diagne: Türkiye ’nin En İyi Futbolcusu Benim

Mbaye Diagne: Türkiye ’nin En İyi Futbolcusu Benim
Mbaye Diagne: Türkiye ’nin En İyi Futbolcusu Benim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasımpaşa formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ve gol krallığı sıralamasında zirvede yer alan Diagne, Türkiye ’nin en iyi futbolcusu olduğunu öne sürdü.

Kasımpaşa ’nın 27 yaşındaki santrforu Diagne, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13 haftada 14 kere ağları sarsarak gol krallığı sıralamasında açık ara zirvede bulunuyor.

İstanbul temsilcisinin 13 hafta sonunda ligde 25 puanla 2. sırada bulunmasında büyük rol oynayan Diagne, bu sezonki performansını değerlendirirken, Fenerbahçe maçına ilişkin önemli ifadeler kullandı.

“En İyisi Benim”

Bu sezon gösterdiği performansı yorumlayan Diagne, “Böyle bir performans göstereceğimi biliyordum. Bu durumdan dolayı oldukça mutluyum. Attığım goller sadece benim değil takım arkadaşlarımın da gösterdiği başarıyla geldi. Bu performans benim adıma sürpriz olmadı. Şu an Türkiye’nin en iyi futbolcusu benim.” biçiminde konuştu.

“Fenerbahçe Deplasmanında 3 Puan İstiyoruz”

Senegalli forvet, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında misafir olacakları Fenerbahçe maçında 3 puan galip gelmek istediklerini belirtti.

Fenerbahçe karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını kaydeden Diagne, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak Fenerbahçe karşı galibiyet almaya çalışacağız. Benim gol atmam fazla da önemli değil. Ana mühim olan şey takım olarak ihtiyacımız olan 3 puanı edinmek. Bunu yerine geçmek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.