Marmarabirlik, Dövizdeki Dalgalanmaya Karşın Zam Yapmayacağını Duyurdu

Marmarabirlik, Dövizdeki Dalgalanmaya Karşın Zam Yapmayacağını Duyurdu
Marmarabirlik, Dövizdeki Dalgalanmaya Karşın Zam Yapmayacağını Duyurdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmarabirlik’ten yapılan yazılmış açıklamaya kadar, İznik Zeytin Satış Kooperatifi başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Asa, yönetim kurulu üyeleri ve birlik temsilcilerine Marmarabirlik’in hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Asa, dövizde yaşanan iniş çıkışlar sebebiyle yaşanan sürecin kuvvet birliğiyle aşılabileceğini açıklama etti.

“DÖVİZDE YAŞANAN İNİŞ-ÇIKIŞ FİYATA YANSIMAYACAKTIR”

Marmarabirlik olarak fiyatlarda bir değişim yapılmayacağını vurgulayan Asa, şunları kaydetti:

“Zeytin üreticisinin kuruluşu olan Marmarabirlik olarak mahsul satmak fiyatlarımıza kuşkusuz zam yapılmayacaktır. Bu uygulamamıza aynı zamanda bayilerimiz ve Marmarabirlik ailesi olarak takviye verilecek. Marmarabirlik, dövizde yaşanan iniş-çıkışı satmak fiyatına yansıtmayacak. Amacımız kampanya öncesi daha çok ürün satış. Yaşanan bu süreçte fırsatçılık yapmayacağımızın kamuoyu göre bilinmesini isteriz.”

“BİZ GÜCÜMÜZÜ KOOPERATİFLERİMİZDEN ALIYORUZ”

Göreve geldikleri gün itibarıyla köklü değişimin startını verdiklerini bildiren Asa, “Marmarabirlik’te gelinen noktada daha çok mahsul alan, daha çok mahsul satan ve denge yaratıcı bir kurum var artık. Ayrıntılarıyla kendi öz kaynaklarıyla 1 lira bile kredi almadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca imalatçı ortağımız hoşnut keza de bizler. Biz gücümüzü üretici ortağımızdan, kooperatiflerimizden alıyoruz. Marmarabirlik’in daha da büyümesi için herkes elini taşın altına koymalı.” ifadelerini kullandı.