Magandalar cadde ortasında kurşun yağdırdı

Magandalar cadde ortasında kurşun yağdırdı
Magandalar cadde ortasında kurşun yağdırdı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 24 Kasım Cumartesi günü Kağıthane, Nurtepe Mahallesi ’nde yaşandı. güya, gece saatlerinde halı sahadan çıkan bir grup genç sokakta sohbet etmeye başladı.

GERİ GERİ GELDİLER

Bir zaman daha sonra yanlarından çabuk geçen bir otomobilin arkasında ‘yavaş ’ diye seslenmelerinin ardından olanlar oldu. Bunu duyan otomobildeki şahıslar arabulucu durdurarak geri geri gençlerin yanında geldi.

İKİNCİ DEFA ALEV AÇTILAR

Otomobilin camını indiren şahıslardan biri yanında bulundurduğu silahı çıkararak rastgele ateş açıp gaza bastı. Meydana Çıkan kurşunlardan biri gençlerden birinin bacağına isabet etti. Ne olduğunu anlamayan gençler kendilerine ateş açan otomobilin peşinden koşmaya başladı. Takip edildiklerini görebilen otomobildeki magandalar arabulucu durdurarak silahlarıyla aşağıda indi. Arkalarından koşan gençlerin üstüne ‘şehir halkı magandaları ’ ikinci kez ateş açtı.

Kendilerine ateş açıldığını görebilen gençler ise can havliyle kaçışmaya başladı. Yaşanan panik anları ise cadde üzerinde bulunan bir emniyet kamerası kadar an be an kaydedildi.

EŞKALLER TESPIT EDILDI

Şikayet üstüne harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yetişmek için egzersiz başlattı. Sokak üzerinde yer alan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelilerin eşkallerini tespit ederek çalışmalarını hızlandırdı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.