Lüks Yatı ile Bodrum’a Gelen Hayırsever Meslek Adamı, Ahali Plajında Lahmacun Ayran Dağıttı

Lüks Yatı ile Bodrum'a Gelen Hayırsever Meslek Adamı, Ahali Plajında Lahmacun Ayran Dağıttı
Lüks Yatı ile Bodrum'a Gelen Hayırsever Meslek Adamı, Ahali Plajında Lahmacun Ayran Dağıttı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum’a lüks yatı ile gelen hayırsever bir iş adamı, vatandaşlara lahmacun ayran dağıttı. Vatandaşlar şaşma yaşarken iş adamı çocuklarla da bayramlaştı.

ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN MESLEK ADAMI LÜKS YATIYLA BODRUM’A GELDİ

Turizm, hap, gayrimenkul ve otomotiv yedek parça sektörlerinde yatırımları yer alan iyiliksever bir iş adamı 46 metre uzunluğundaki ultra lüks yatı ile Cennet Koyuna yanaştı. “Queen Anne” isimli yatı ile ırk plajının karşısına demirleyen iş adamı, tatilcilere lahmacun ayran ikram etmek istedi.

BOTLA GELİP TATİLCİLERE LAHMACUN DAĞITTI

Kurban Bayramı için Bodrum’a gelen ve adının açıklanmasını istemeyen iş adamı, yardımcılarından lahmacun yaptırmalarını istedi. Bu esnada bot ile insanlar plajına gelen iş adamı, hazırlanan lahmacun ve ayranları vatandaşlara dağıttı. Lahmacun dağıtan meslek adamı sonra çocuklara ise, süt mısır ikram etti.

LAHMACUNLARI KENDİSİ DAĞITIP ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI

Millet plajında bedava lahmacun dağıtılacağını görebilen tatilciler deniz keyfini bir kenara bırakıp lahmacun-ayran kuyruğuna girdi. Büyük yoğunluk oluşan ırk plajında bin adet lahmacun 5 dakikada tükendi. Çocuklara ise süt mısırı dağıtan hayırsever iş adamı ırk ile sohbet edip bayramlarını kutladı.

Lahmacun ve ayran alan tatilciler ise durumdan hoşnut kaldıklarını belirtti. Adını açıklamayan meslek adamı gün boyu halk müziği plajında konuşulan ad oldu. Merak konusu olan iş adamı sonradan sesiz sedasız ailesi ile birlikte yatına döndü.