Lüks otomobili aynayla kapladılar

Lüks otomobili aynayla kapladılar
Lüks otomobili aynayla kapladılar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dudullu ’da bir ayna firmasında çalışan 15 genç, 100 bin parça aynayı lüks arabanın üzerine yapıştırdı. Yapımı 10 günde tamamlanan ve vatandaşların ilgi odağı haline gelen vasıta, trafiğe çıkış için ruhsat almayı bekliyor.

“15 BIREY ÇALIŞTIK”

Lüks otomobilin sahibi Mesut Yalçınkaya, “Ayna dekorasyonu üzerine çalışan arkadaşım, ayna sektöründe kaliteli işler yapıyordu. Dedim ki, ‘Her şeye ayna kaplıyorsun, niçin bir araca kaplamayalım? ’ Yaklaşık 2 sene ikna etmeye çalıştım. 2 yılın sonunda, ‘Olabilir fiilen ’ dedi. Ölçülerini yaptık. Planladık, programladık. 15 kişilik bir takım, yaklaşık 10 gün süren çalışmayla böyle güzel bir çalışma ortaya koyduk” dedi.

“VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN”

Ortalama maliyetin 15-20 bin lira olduğunu kaydeden Yalçınkaya, “Alaka fazla pozitif, yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Dünyada bir emsali değil. Türkiye ’de de yollarda böyle bir şeyle karşılaşılmamış. Ahali çok beğeniyorlar, ilgiden memnunuz” diye konuştu.

Lüks otomobili aynayla kapladılar

“BAYANLAR MAKYAJ KASASI OLARAK DÜŞÜNEBİLİYOR”

Yalçınkaya, arabaya daha fazla bayanların alaka gösterdiğini söyleyerek, “Makyaj masası olarak düşünebiliyorlar. Eşlerine arabanın fotoğrafını atıp, ‘Ben de böyle otomobil istiyorum ’ diyen pozitif. Yurtdışından da arabaya büyük alaka var. Bilhassa Dubai ve Arap ülkelerinden, görseli yüksek olan araçları sevdikleri için fiyat araştırmasında bulunuyorlar. Biz de bunun gururunu yaşıyoruz. Çünkü bu dünyada bir ilk. Buna Türk genci imza attığı için fazla mutluyuz” dedi.

Lüks otomobili aynayla kapladılar

“RUHSAT İZNİNİ BEKLİYORUZ”

Arabayı aynayla kaplamadan önce yakın çevresinin negatif baktığını gösteren Yalçınkaya, “ ‘Spor bir aracı mahvedebilirsiniz ’ dediler. Lakin aklımızda, hayalimizde bunu yapmak vardı. neticede böyle güzel bir şey ortaya çıktı.Ruhsat iznini bekliyoruz. Yani dünyada birincil olan bu aracımız inşallah Türkiye ’de ilk defa trafiğe çıkacak” ifadelerini kullandı.

Lüks otomobili aynayla kapladılar

Lüks otomobili aynayla kapladılar