Lüks belirmek için 7 anahtar sözcük

Lüks belirmek için 7 anahtar sözcük
Lüks belirmek için 7 anahtar sözcük
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagramda gezinirken karşımıza sıkça görümüne mal varlığı harcamış gibi gözüken bloggerlar çıkıyor. Bazıları fiyatı yüksek tasarım kıyafetleri satın alabiliyorken, diğerleri kendi tarzlarını bulmakta ve doğru kıyafetleri bir araya getirmekte fiilen . Tarz sahibi elde etmek için servet harcamanız gerektiği yalnızca bir büyük kasaba efsanesi. Ara Sıra zengin gözükmenin kıyafetin fiyatıyla yok de neyi nasıl giymeyi bilmekle alakası olur. İşte görünümünüzü zenginleştirecek 7 tüyo…
Lüks görünmek için 7 ipucu

Açık renkler

Çoğu insan jurnal hayatında pratik olduğu için koyu renkler giymeyi seçim eder. Koyu kıyafetler üstünüze bir şey dökerseniz veya yolda yürürken bir otomobil size çamur sıçratırsa bunu muhakkak etmez. Fakat biz buraya pratik elde etmek için gelmedik, biz buraya varlıklı bir görünüme sahip olmak için geldik. Açık renkli kıyafetler daha lüks, elegan ve asil gözükür. Kraliyet ailesinin niçin aralıksız açık renkler giyindiğini düşünün. Çünkü onların pratik olmaya ihtiyacı değil.

Lüks görünmek için 7 ipucu

Kaliteli aksesuar

İyi bir aksesuar herhangi bir görünümü olduğundan daha lüks gösterir, bu yüzden aksesuarlarınızı dikkatli seçin. Çakma Gucci çanta almanın hiçbir anlamı yok, ucuz gözükecek ve cümbür cemaat çakma olduğunu anlayacaktır. Bunun yerine daha eksik bilinen ya da tanınmayan bir markadan gerçekte kaliteli gözüken bir çanta alın. Benzer şey kemer, şal ve şapka için de geçerli. Ipekli bir şalı asla küçümsemeyin, o sizi hiç beklemediğiniz bir zamanda Grace Kelly gibi gösterebilir.

Lüks görünmek için 7 ipucu

Klasik parçalar

Lüks gözükmenin anahtarı zamansız bir stile sahip edinmek ve bazı klasik parçalara yatırım yapmaktan geçer. Trendler kazanç ve geçer, fakat kaşmir ceketler, trençkotlar ve kalem etekler daima tarz olarak kalır. Bu parçaları alırken hiçbir masraftan kaçınmayın, sürükleyici kesimleri ve kaliteli kumaşları tercih edin. Ceket seçerken siyah, bej ya da camel gibi sert ve herzamanki renkleri seçin.

Lüks görünmek için 7 ipucu

Hoş ayakkabılar

Ayakkabı seçerken nude veya parlak renkli topuklu ayakkabılara yönelin. Bunlar ne değin pahalı ya da ucuz olursa olsun daima hoş gözükür. Desenlerle veya herhangi bir süslemeyle uğraşmayın, bu yalnızca görünümünüzü ucuz göstermeye yarar.

Lüks görünmek için 7 ipucu

Görünmez iç çamaşırı

İnsanlar iyi bir kalitedeki süslü iç çamaşırlarını her gün giyerlerse bunun kendilerini daha güzel göstereceklerini ve özgüvenli hissettireceklerini düşünürler. Bu düşünceyle ilgili hatalı olan şey şu: süslü iç çamaşırları her gün giymek için uygun değildir. Süslü iç çamaşırları rahat veya destekli değildir. Onlar yalnızca yatak odasında hoş gözükmenizi sağlar. Gündelik iç çamaşırı olarak dikişsiz çamaşır ve düz bir destekli sütyeni tercih edin. Kıyafetlerinizin altı ne kadar kusursuz gözükürse, dışı da pek kusursuz gözükür.

Lüks görünmek için 7 ipucu