Lüks aracın elektronik aksamından uyuşturucu çıktı

Lüks aracın elektronik aksamından uyuşturucu çıktı
Lüks aracın elektronik aksamından uyuşturucu çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla ’nın Bodrum ilçesinde 2 farklı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. ikl operasyondan lüks otomobili arayan polis ekipleri, otomobilin elektronik aksamında zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi. İkinci operasyonda ise İzmir’den Bodrum’a uyuşturucu getiren şahıs kıs kıvrak yakalandı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Mahkemeye çıkarılan her iki şahısta tutuklanarak Muğla suç oluşturan evine gönderildi. Bodrum Narkotik Suçlarla Çaba Grup Amirliği tarafından 2 bambaşka bölgede uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Ilk operasyonda bir arabulucu durduran polis ekipleri otomobilin teyip aksamının içerisinde uyuşturucu madde buldu. İkinci olayda ise İzmir ’den Bodrum ’a uyuşturucu getiren bir birey yakalandı.

Lüks aracın elektronik aksamından uyuşturucu çıktı

LÜKS OTOMOBİLLİ KURYE

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği lüks araç ile bir kişinin Bodrum ’da uyuşturucu sattığını tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipleri M.N.P isimli şahsın kullandığı lüks otomobilli takibe aldı. Umurca mahallesinde kıstırılan M.N.P ’nin aracında arama yaptı. Aracı didik didik arayan polis ekipleri teyp ve Klima kumandası bölümünün bulunduğu ön konsol kapağı kaldırmasıyla birlikte uyuşturucular ortaya çıktı.

Konsolun içerisinde satışa hazır halde 41 parça kokain, 10 parça scunk maddesi 16 adet uyuşturucu hap, çok sayıda mermi ve 6 bin 900 lira, 60 avro para ele geçirildi. aynı zamanlı evine de dominant yapan polisler aramalarda; hassas terazi, 1 adet scunk maddesi öğütmekte kullanılan öğütücü ve içerisinde adres buluna not defteri buldu. Göz altına alınan M.N.P adliyeye sevk edildi.

OTOBÜSTEN İNER İNMEZ YAKALANDI

Öteki operasyonda ise H.C.E’nin İzmir ’de Bodrum ’a uyuşturucu getirdiği istihbaratını bölge polis ekipleri, Bodrum otogarında pusuya yattı. İzmir ’den gelen otobüsten inen H.C.E polis ekiplerince kıs kıvrak yakalandı.

Şüphelinin üstünde ve çantasında arama yapan polis ekipleri 64 adet uyuşturucu ilaç, 15 gram esrar, 10 gram scunk maddesi ele geçirildi. Göz altına alınan M.C.E ’de adliye ye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan M.N.P. ve H.C.E. tutuklandı.