Lucescu: Problemimiz Oyuncularımızın Kendi Takımlarında Oynamaması

Lucescu: Problemimiz Oyuncularımızın Kendi Takımlarında Oynamaması
Lucescu: Problemimiz Oyuncularımızın Kendi Takımlarında Oynamaması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup birincil karşılaşmasında Rusya’ya 2-1 yenilen A Milli Takımımızın teknik direktörü Lucescu mücadeleyi değerlendirdi.

Karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için dertli olduklarını söyleyen Lucescu, “Eyvah, kaybettik. İyi bir maç çıkardık fiilen. Maçın ikinci devresi iyi oynadık. 4-5 tane net gol pozisyonuna girdik. Bugün olağanüstü formda bir kalecileri vardı. Çağlar ve Okay sezonun ilk karşılaşmalarını oynadılar. Serdar da zorladı. Yediğimiz gollerde fantastik hatalar yaptık.” şeklinde konuştu.

Yeni bazı oluşturduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, takımın durumuna ilişkin “Bir şeyler göstermeye başladık. Fakat acilen oyunu fizik değil, teknikle oynuyoruz. Bütün futbolcularımızın hepsi formda olamıyor. Çünkü kendi takımlarında forma giyemiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Milli oyuncuların kendi takımlarında ilk 11 ’de forma giyememelerine de değinen Rumen teknik direktör şunları kaydetti:

“Eylül’de 2 karşılaşma oynayan sadece Türkiye var. Diğer ülkeler 1’er maç oynuyor. Hazırlık maçları yapıyorlar. İsveç, bizim maçımıza hazırlık maçıyla hazırlandı. Problemimiz, futbolcularımızın kendi takımlarında oynamamaları. Umut ediyorum oysa gençler ağır ağır kendi kulüplerinde de ilk 11 ’de oynayacaklar. Bugün maçın ikinci devresinde oynadığımız oyunun aynısını öteki karşılaşmada da oynamalıyız. Hücumda daha kavgacı olmalıyız.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.