Lionel Messi ’den Flaş Ronaldo Yorumu!

Lionel Messi ’den Flaş Ronaldo Yorumu!
Lionel Messi ’den Flaş Ronaldo Yorumu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barcelona ve Arjantin Ulusal Takımı ’nın süperstarı Lionel Messi, katıldığı bir radyo programında kendisine yöneltilen Cristiano Ronaldo sorularını yanıtladı. Ronaldo ’nun Juventus’a transferi hakkında sorulan sorulara cevap veren yıldız futbolcu, Ronaldo ’nun aktarma edilmesiyle Juventus’un Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’den daha büyük bir gözde konumuna geldiğini ifade etti.

Real Madrid’in Ronaldo ’nun ayrılmasına rağmen gerçi çok iyi bazı olduğunu fakat Ronaldo’nun takımdan ayrılığı sonrası baskı kaybettiğini belirten Messi bu transferle Juventus’un Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorilerinden biri olduğunu söyledi.

Ronaldo’nun Juventus’a transfer olmasının kendisini şaşırttığını dile getiren 31 yaşındaki yıldız, “Onun Real Madrid dışarıya bir takımda forma giyeceğini ve bu takımın Juventus olacağını tahmin etmiyordum açıkçası… Geçmişte de ismi çoğu takımla anıldı fakat Juventus o takımlar aralarında yer almamıştı… Bu çok büyük bir sürpriz oldu” şeklinde konuşurken, kendisinin Barcelona’dan ayrılıp benzer bir transfere imza atmasının ihtimaller aralarında olup olmadığı sorusuna ise “13 yaşından bu yana buradayım ve burada istediğim her şeye sahibim. Dünyanın en iyi takımında forma giyiyorum… Çocuklarım burada doğdu ve başka bir takıma gitmek adına hiçbir niçin değil.” yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.