Kütahya’da 12 yaşındaki çocuk düştüğü gölette boğuldu

Kütahya'da 12 yaşındaki çocuk düştüğü gölette boğuldu
Kütahya'da 12 yaşındaki çocuk düştüğü gölette boğuldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğdemir Köyü Muhtarı Yaşar Korkmaz, orman içindeki Yangın göletine arkadaşları ile birlikte gezmeye giden Uğur Anlayışlı Olmak ’ın, serinlemek için ayaklarını gölete soktuğu sırada kayarak içine düştüğünü ve boğularak hayatını kaybettiğini ifade etti.

Korkmaz, “Köyümüz halkından Hüseyin Çakmak ’ın torunu Uğur Kavramak, tatilini geçirmek üzere İstanbul ’dan dedesinin yanında Eğdemir köyüne gelmişti. Bugün saat 17.30 sularında köy çevresinde arkadaşlarıyla gezmeye çıkmış, orman işletmesine ait Yangın göletine serinlemek üzere girmek isterken, naylon kaplı zeminden kayarak gölete düşüyor ve boğularak hayatını kaybediyor” dedi.

MINIK UĞUR’UN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Alınan bilgiye takriben, AFAD ekipleri kadar yapılan aramalar sonunda Uğur Bilmek ’ın cansız bedenine ulaşıldı. 112 Ivedi Yardım ekipleri kadar ambulansla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Çocuklarının vefat haberini bölge baba Selim Çakmak ve anne Süla Çakmak ’ın İstanbul ’dan yola çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.