Kütahya Ak Parti, Gündemi Değerlendirdi

Kütahya Ak Parti, Gündemi Değerlendirdi
Kütahya Ak Parti, Gündemi Değerlendirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, 24 Haziran seçimlerinin gerisinde Parti binasında bir araya gelerek ‘açılış’ olarak değerlendirdikleri basın toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında tavır yapan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler değerlendirmelerde bulundu.

Bundan sonraki süreçte de bu cins toplantıların devam edeceğini belirten Çetinbaş, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz basın açıklamamızın neticesi itibariyle hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Son dört yıl siyasi faaliyetler, siyasi gelişimler, her zaman birlikte yaşadıklarımızla ondan önceki benzer periyotlara rastlayan dönemlerle alakalı fazla daha yoğun geçti. 24 Haziran milletvekili genel seçimlerinden bu güne takriben iki aylık bir vakit geçti. Ben bugün bir açılış toplantısı olmasını düşünüyorum. Belirtilen periyotlarda milletvekillerimizle veya teşkilatımızla veya lokal yöneticilerimizle basınımızla istişare etmek, onların kamuoyunun veya kendilerinin merak edip öğrenmek istedikleri konuları karşılıklı olarak tartışma etmek, bildiklerimizi onlara cevaplamak üzere basın toplantısı formatına geçeceğiz. Bu ilki olmuş oluyor. İki aylık bu dönemde özetle şunları söyleyebilirim; Hükümetimizin kurulması sırasında ve kurulduktan sonra Kütahya milletvekillerimizin, gerek AK Parti Genel Merkezimizde gerekse meclis içerisinde almış olduğu görevler teşkilatımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sizlerin de yakinen peşine düşüp takip ettiği gibi Milletvekilimiz Sayın İshak Gazel Meclis Başkanlığı Katip üyeliğine, Milletvekilimiz Sayın Ceyda Çetin erenler 15 gün değin önce gerçekleşen Bayan Kolları Genel Kongresi’nde Bayan Kolları MKYK üyeliğine, en son kongre sürecimizi taçlandırdığımız büyük kongremiz sonrasında ise Milletvekilimiz Sayın Ahmet Tan Ana Aşama Merkez Karar Idare Heyeti Üyeliğine seçilmiştir. Komisyon üyeliklerine keza bakmak lazım fakat bütün milletvekillerimizin almış oldukları bu tayin başka şahsımı, teşkilatımı ziyadesiyle hoşnut etmiştir. İki aylık süreçte milletvekillerimizin gerek genel politikalarla gerekse birbirleriyle olan hukukları ve uyumları yine teşkilatımızı ziyadesiyle hoşnut etmiş, Cenab-ı Allah bunu bozmasın. Çünkü bizler her bir meseleye ayrı ayrı ilgilensek bile birbirimizle istişare ederek neticelendiriyoruz. Bu da her birimizin konuyla alakalı elde edeceğimiz etkiyi çarpı iki çarpı dörtle taçlandırmış oluyor. Bunlar bu dönemde şehrimiz namına yapılacak faaliyetlerde başarıyla ulaşacağımızın habercisidir” dedi. (EFE) – KÜTAHYA