Kurultay imzasını geri çeken CHP’liler konuştu

Kurultay imzasını geri çeken CHP'liler konuştu
Kurultay imzasını geri çeken CHP'liler konuştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

chp

Kurultay tartışmalarının sürdüğü CHP’de, imzasını geri çeken 31 delegeden bazıları Akşam gazetesinden Ercan Öztürk’e konuştu.

Delegelerin, sürece ilişkin olarak yaptığı talimat şöyle:

Kültürlü Paksak (Mardin): “Her Zaman yenildik her zaman ezildik. Bundan Böyle kabullenemedim. İmza verdik. Sonra geri çektik. Niçin çektim bilmiyorum. Kıramayacağım birileri ikna etti. Son gün çektik.”

“MUHARREM’E GICIK OLDUM”

Eyyüp Kalkan (Kızıltepe): “Vallahi kardeş Muharrem’e gıcık oldum. Önce dedi ben aday olmayacağım. Sonradan çıktı Kılıçdaroğlu’nun karşısına.”

“BELEDİYEDE ÇALIŞAN YAKINLARIMI KOVMAKLA TEHDIT ETTİLER”

Hüseyin Çiçek (Sivas): “Başkalaşım olsun diyerek imzamı verdim. ilk olarak telefonlar gelmeye başladı. sonra bu telefonların söylemleri tehdide dönüştü. Bizim İstanbul’daki CHP’li belediyelerde bir sürü çalışan yakınımız var. Onları işten atmakla tehdit ettiler. Sonra onlar hasar görmesin diyerek imzamı çektim.”

“85 YAŞINDAKİ ADAMLA MI METAMORFOZ YAPACAĞIZ”

Üstüner Karacaoğlu (Erzurum): “Ben başkalaşim olsun diye imza verdim. İmza verirken de kimseye sormadım. Daha Sonra Önder Tez ve küskünler arayınca sinirlendim. Kardeşim 85 yaşındaki adamla mı başkalaşim yapacağız. Bundan Böyle bu kişilerden bıktık. Başkalaşım olacaksa yeni insanlarla olmalı. İmzamı geri çektim.”