Kılıçdaroğlu ailesinde nikah hazırlığı

Kılıçdaroğlu ailesinde nikah hazırlığı
Kılıçdaroğlu ailesinde nikah hazırlığı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’de “Siyasette Kayırmacılık” üzerine doktora yapan Kerem Kılıçdaroğlu, geçen sene Türkiye’ye dönerek 2009’dan bu yana birlikte olduğu Mine Alşan’la evlilik yolunda birincil adımı atmıştı.

Çift, geçen sene nisan ayında Mine Alşan’ın memleketi Trabzon’da sade bir törenle aile aralarında nişanlanmıştı.

ASKERLİĞİNİ YAPTI

Nişan sonrası vatani görevi için Sivas’a giden Kerem Kılıçdaroğlu, Temeltepe Askeri Kışlası’nda kısa dönem askerlik yaptı.

1 EYLÜL’DE NIKAH VAR

Mart ayında tahliye olan Kerem Kılıçdaroğlu, nikah hazırlıklarına başladı. 
Kurban Bayramı sonrasına bırakılan düğünün 1 Eylül’de yapılması kararlaştırıldı. 
Hazırlıkları büyük oranda tamamlanan çiftin düğünü, 1 Eylül Cumartesi günü Ankara İncek’te yer alan La Rossa Wedding’de yapılacak.

DAVETİYE BASTIRILDI

Düğün için sade bir davetiye bastıran çift, çiçek yollamak isteyen misafirlerden çiçek yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışta bulunmalarını istedi.

ODTÜ’DE DERS VERİYOR

ODTÜ’de ders veren Kerem Kılıçdaroğlu’nun müstakbel eşi Mine Alşan bir şirkette kimyagerlik yapıyor. Alşan hem bir üniversitede de akademik kariyerini devam ettiriyor.

NİKAHI ALPER TAŞDELEN KIYACAK

Düğünde genç çiftin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kıyması bekleniyor. Düğün şahitleri az önce netleşmeyen düğüne çiftin akrabalarının yanı sıra siyaset dünyasından fazla sayıda ismin katılması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu ailesinde düğün hazırlığı

Nikah için mevcut milletvekilleri, eski ve yeni Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri eğlence edildi. Düğünün davetlileri aralarında, Ankara’da ikamet eden eski parlamenterler de bulunuyor. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin de davetliler arasında olduğu öğrenildi.