Kendini hırsızlıkla suçlayan kişiyi öldürdü

Kendini hırsızlıkla suçlayan kişiyi öldürdü
Kendini hırsızlıkla suçlayan kişiyi öldürdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seydikemer ilçesinde bir zaman önce kurbanlık koyunları kaybolan Necati Avşar (54) jandarmaya gitgide artarak, koyunlarını Ramazan O. ’nun (37) çaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üstüne Jandarma tarafından ifadesi alınan Ramazan O. serbest bırakıldı.

KENDİSİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLAYAN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olayın arkasından Yayla Atlıdere Mahallesi ’ndeki Avşar ’ın evine dışarı giden Ramazan O., tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan O. yanına yer alan av tüfeği ile Avşar ’a alev etti. Vücudunun farklı bölgelerine aldığı saçmalarla ağır yaralanan Avşar, Fethiye ’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Avşar burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın arkasında kaçan Ramazan O. ise Fethiye İlçe Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği ekiplerine teslim oldu.

CİNAYETTEN ÖNCE SOSYAL AĞ MESAJI

ÖTE TARAFTAN Ramazan O. ’nun 12 Ağustos ’ta sosyal medya hesabından “Bazıları gece beni bir yerlerde görmüş bu iftiraların herhalde bir bedeli olacaktır. Allah büyüktür er geç hak yerini bulacaktır başka da hiçbir şey demiyorum” paylaşımını yaptığı dikkati çekti.