Kenan Işık’ın hayati fonksiyonları normale döndü iddiası

Kenan Işık'ın hayati fonksiyonları normale döndü iddiası
Kenan Işık'ın hayati fonksiyonları normale döndü iddiası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü’den Ömercan Altay’ın haberine göre; 4 yıldır hayat mücadelesi veren Işık ’ın aile dostlarından öğrenilen bilgiye takriben, ressam sanatçının durumunun iyiye gittiği ve komadan çıktığı bilgisine ulaşıldı. Ekranların sevilen ismi Kenan Işık ’ı, Bodrum Turgutreis ’teki yazlığında gören tanıklar, artist oyuncu ve sunucunun sıhhat hakkında veri verdi.

MURAT YILDIRIM ZİYARET EDEMEMİŞTİ

4 yıldır bitkisel hayatta olan Kenan Işık ’ın, sıhhat hakkında yorumlama yapılmıyor ve ailesinin ise ressam oyuncunun hiç kimse ile görüşmesine müsade vermediği söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Murat Şimşek, ‘Kim Milyoner Almak İster? ’ yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık ile ilgili, “Ailesinden dolayı ziyaret etme şansım olmadı. İnşallah en yakın zamanda kazanç ve programı sunmaya devam eder” diye yorum yapmıştı.

BODRUM’DA GÖRÜNTÜLENDİ

Kenan Işık’ı Bodrum’da yer alan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen, ancak videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Işık, hakkında sevindirici direktifler yaptı.

Kenan Işık'ın hayati fonksiyonları normale döndü iddiası

KONUŞMALARA GÜLEREK KARŞILIK VERİYOR

Görgü tanıklarının iddiasına göre, Kenan Işık’ın sol tarafının felçli olduğu, ayakta duramadığını ve yürüyemediğini söylediler. Ancak bir kişinin yardımı ile hareket edebildiğini bildiren adap tanıkları, Kenan Işık ’ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirttiler.

“29 AĞUSTOS’TA İSTANBUL’A DÖNDÜ”

Kenan Işık ’ın yazlıktan komşusu olan adap tanıdıkları “Kenan Bey, nebati hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum ’da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum ’da yer alan evinden ayrılarak İstanbul ’a döndü” ifadelerini kullandı.