Kedi yavruları yatak odasında, kendileri çekyatta yatıyor

Kedi yavruları yatak odasında, kendileri çekyatta yatıyor
Kedi yavruları yatak odasında, kendileri çekyatta yatıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşamış Meryem ve Muharrem Erdem çifti, açık olan pencereden girerek yatak odasındaki bazada doğum yapan cadde kedisinin 4 yavrusuna hemen hemen kol kanat gerdi.

“HASTALIĞIMI UNUTTUM”

Kedi yavrularının rahatsız olmaması için yatak odasını terk edip oturma odasındaki kanepede uyuyan çift, henüz gözleri açılmamış 4 yavruyu göz damlası kabına koydukları sütle besliyor.

Karaciğer hastalığından dolayı nakil sırası bekleyen Meryem Erdem, bakımını yaptığı, karınlarını doyurduğu kedi yavrularının hastalığını bile unutturduğunu dile getiriyor.

Kedi yavruları yatak odasında, kendileri çekyatta yatıyor

“2 YAVRUSUNU GÖTÜRDÜ”

Uzun süredir nakil için sıra beklediğini, çoğu kez hastaneye gidip geldiğini anlatan 54 yaşındaki Erdem, “Geçen hafta hastaneden geldim. Komşular eve fare girdiğini gördüklerini söyledi. Ben de korktum eşimin gelmesini bekledim. Eşimin eve gelmesiyle odalarda fare aradık. Evin tüm odalarını gezdik, yatak odasında anne kediyi baygın halde bulduk.

Sonra odadan bir takım sesler geldiğini ayrım ettik ve bazanın aşağı 4 yavru olduğunu gördük. Karaciğer hastası olduğum için enfeksiyon kapmamak için kedileri dışarı dışlamak istedik. Bir sebze kasasının içine yer yaptık ve bahçeye çıkardık. daha sonra anne kedi galiba bize kızdı, yavrunun 2’sini alıp götürdü. Geriye bahçede 2 yavru kaldı. Anne kedi bir gün her tarafında hiç dönmedi.” dedi.

“YATAK ODASI ONLARIN OLSUN”

Bahçede kalan yavruları sütle beslediklerini anlatan Meryem Erdem, “Akşam baktık ama anne kedi gelmiş ve bahçedeki 2 yavruyu yeniden bazanın altına, doğum yaptığı yere getirmiş. Bunun üstüne eşime ‘Yatak odasında yatmayalım, onların olsun’ dedim. Eşim de kabul etti oysa anne kedinin bahçeden götürdüğü 2 yavru ise halen besbelli yoktu. Bu yavrulardan birini ertesi gün çöp konteynerinin yanında buldum, yıkayıp kardeşlerinin yanına koydum.” ifadelerini kullandı.