Keçiyi sırtında içeren Sena’nın köpekleri annesiz kaldı

Keçiyi sırtında içeren Sena'nın köpekleri annesiz kaldı
Keçiyi sırtında içeren Sena'nın köpekleri annesiz kaldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize ’nin İkizdere ilçesinde hayvancılık yaparken sosyal medyaya attığı bir resim ile gündeme gelen Hamdu Sena Bilgin hayvan sevgisi ile takdir topluyor.

ÖLEN KÖPEĞİNİN YAVRULARINA BAKIYOR

Takriben 1,5 sene önce doğum yapan keçiyi sırtına bölge, yavrusunu da köpeği Tomi ’nin sırtına bağlayarak karda ilerlemeye çalışırken paylaştığı fotoğrafın sosyal medyada yayılması ile dikkatleri üstüne çeken 13 yaşındaki Hamdu Sena Alim, doğumdan sonradan ölen köpeği Karabaş ’ın 4 yavrusunu elleriyle besliyor.

“TOMİ KEÇİ YAVRUSUNDAN SONRADAN KENDİ YAVRULARI İÇİN UĞRAŞ EDİYOR”

Hamdu Sena, keçi yavrusunu sırtında içeren Tomi ’nin annesiz kalan 4 yavrusunu steril eldiven ile bir bir besleyerek hayatta kalmaları için uğraşıyor. Tomi ise yavrularının ve Hamdu Sena ’nın yanından bir lahza olsun ayrılmıyor.
İkizdere ilçesindeki yaylada hayvanları ile beraber zaman geçirerek ailesine muavin olan Hamdu Sena, köpeği Karabaş ’ın ölümü ile büyük endişe yaşadığını belirterek, “Karabaş doğumdan bir hafta sonra öldü. 4 tane yavrumuz var. Çok küçükler. Yavruların babası Tomi ile birlikte onları besliyoruz. Yaşatmaya çalışıyoruz. Keçi yavrusunu kurtarmak için benimle birlikte uğraş veren Tomi şu anda kendi yavrularını kurtarmaya çalışıyor. İnşallah başaracağız, hayatta kalacaklar” dedi.

Keçiyi sırtında taşıyan Sena'nın köpekleri annesiz kaldı

Keçiyi sırtında taşıyan Sena'nın köpekleri annesiz kaldı

Keçisini sırtında içeren kız o anları anlattı haberi
Keçiyi sırtında taşıyan Sena'nın köpekleri annesiz kaldı