Kayıp Eşya Bürosunda Bekleyen, Vatandaşların Unuttuğu Eşyalar Şaşkına Çeviriyor!

Kayıp Eşya Bürosunda Bekleyen, Vatandaşların Unuttuğu Eşyalar Şaşkına Çeviriyor!
Kayıp Eşya Bürosunda Bekleyen, Vatandaşların Unuttuğu Eşyalar Şaşkına Çeviriyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de yolcuların otobüste unuttuğu gitardan bastona çoğu eşya keza şaşırtıyor hem de ‘Kayıp Eşya Bürosunda’ sahiplerini bekliyor.

OTOBÜSTE UNUTULAN EŞYALAR KAYIP EŞYA BÜROSUNDA

İzmir’de Büyükşehir Belediyesine emrindeki otobüslerde unutulan eşyalar ‘Kayıp Eşya Bürosunda’ muhafaza ediliyor. Büroda cüzdan, saat, gözlük, kimlik gibi eşyaların yanı sıra alışverişe çıkıldığında unutulan eşyalar da mevcut. Konuyla ilgili data veren Eshot Genel Müdürlüğü Yönetimle Ilgili İşler Şube Müdürü Kenan Atmaca, geçtiğimiz dönemlere nazaran daha eksik kayıp eşyanın geldiğini belirterek, “Şoför arkadaşlarımız tarafından otobüslerde unutulan eşyaların tutanak ile büromuza teslimi gerçekleşiyor.

Eğer gelen eşyada iletişim bilgileri varsa muhtarlık aracılığı ile kişiye ulaşmaya çalıyoruz veya vatandaşlarımız aracısız bizleri arayarak hat numarasını, saatini belirterek eşyasının bizde olup olmadığını soruyor. Buraya gelen eşyaları muhakkak bir süre muhafazasını gerçekleştiriyoruz” dedi.

“NASIL OLSA UNUTTUM DEMEYİN, İLETİŞİME GEÇİN”

Çoğunlukla cüzdan türü eşyaların unutulduğunu söyleyen Atmaca, “Eskiden büromuza daha fazla eşya geliyordu. Son dönemlerde bilinçlenmenin artmasına bağlı olarak eşya sayısında azalış gerçekleşti. Unutulan eşyalar aralarında gözlük, giysi, cep telefonu, cüzdan, kitaplar, şemsiyeler ve hatta baston bile mevcut. Vatandaşlara tavsiyemiz, ‘nasıl olsa unuttum, gelmez’ diye düşünmeyin. Bizlerle iletişime geçin, bize mutlaka sorun” ifadelerini kullandı.