Kasımpaşa Sivas ’ta Gösteri Yaptı!

Kasımpaşa Sivas ’ta Gösteri Yaptı!
Kasımpaşa Sivas ’ta Gösteri Yaptı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig ’in 3. haftasında konuk olduğu Demir Grup Sivasspor ’u 3-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçta konuk ekibe galibiyeti getiren goller; 31. dakikada Samuel Eduok ile 79. ve 90+2. dakikalarda Mbaye Diagne’den geldi.

Ligde oynadığı ilk 2 karşılaşmada Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir ’u mağlup etmeyi başaran Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor deplasmanından da 3 puanla ayrılarak 3’te 3 yaptı.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa 9 puana yükseldi ve maç fazlasıyla önderlik koltuğuna oturdu. Misafir takım Demir Grup Sivasspor ise 3 puanda kaldı.

Ligin 4. haftasında Demir Grup Sivasspor, Akhisar deplasmanına misafir olacak. Kasımpaşa ise sahasında ağırlayacak.

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Ali Saygıdeğer Ögel

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Douglas, David Braz, Medjani, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Rybalka (Dk. 88 Açık Fikirli Karabulut), Uğur Çiftlik Sahibi (Dk. 64 Erdoğan Yeşilyurt), Emre Kılınç (Dk. 80 Cyriac), Robinho, Kone

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Tarkan Hür, Sadiku, İlhan Depe (Dk. 77 Pavelka), Trezeguet (Dk. 90 Hasan Bilal), Eduok (Dk. 69 Serbest Çek), Diagne

Goller: Dk. 31 Eduok, Dk. 79 ve 90+2 Diagne (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 41 Popov, Dk. 72 Sadiku, Dk. 78 Pavelka (Kasımpaşa)

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.