Kasımpaşa Fırtınası Dinmiyor!

Kasımpaşa Fırtınası Dinmiyor!
Kasımpaşa Fırtınası Dinmiyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig ’in 4. hafta mücadelesinde evinde Ankaragücü ’nü 2-1 mağlup ederek 4. maçından da şampiyon ayrılmayı başardı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan ve hakem Arda Kardeşler’in düdük çaldığı mücadelede konut sahibi Kasımpaşa, birincil devreyi 13. dakikada Mbaye Diagne’nin attığı golle 1-0 üstün tamamladı. Maçın ikinci yarısında taraftarlar gol sevinci için 85. dakikaya dek bekledi… Bu dakikada Kasımpaşa, Trezeguet ile skoru 2-0 ’a getirdi. Karşılaşmada 90+6. dakikada skoru belirleyen gol Ankaragücü ’nden geldi. Sarı lacivertli ekip Thievy Bifouma ile farkı 1 ’e indirse de ev sahibi ekip mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. Ankaragücü maçın 10. dakikasında Moestafa El Kabir ile bir penaltı atışından faydalanamadı.

Bu sonucun ardından puanını 12 ’ye çıkaran Kasımpaşa 4. haftada liderlik koltuğuna oturdu. Ankaragücü ise 4 puanda kaldı.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Arda Kardeşler, Kerem Ersoy, Mehmet Kısal

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Tarkan Özgürlük (Dk. 70 Pavelka), Eduok (Dk. 73 Özgür Çek), Trezeguet, İlhan Depe (Dk. 84 Hakan Demir), Diagne

MKE Ankaragücü: Hopf, Erdem Özgenç, Alihan Kubalas, Kone, Pinto (Dk. 59 Dja Djedje), Moulin, Faty, Bifouma, İlhan Aydınlık (Dk. 46 Kubilay Kanatsızkuş), Mokhtar (Dk. 78 Cerci), El Mezar

Goller: Dk. 13 Diagne, Dk. 85 Trezeguet (Kasımpaşa), 90+4 Bifouma (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 20 Kone, Dk. 34 Bifouma, Dk. 55 Pinto (MKE Ankaragücü), Dk. 31 Veysel Sarı (Kasımpaşa)

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.