Karius’tan DM itirafı

Karius'tan DM itirafı
Karius'tan DM itirafı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan kadrosuna 2 yıllık kiralık olarak kattığı Loris Karius, İstanbul’a yerleşme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’a adım atmasının ardından ev arayışına geçen tecrübeli file bekçisinin, İstanbul Boğazı’na hayran kaldığı ve bundan nedeniyle boğaz manzaralı bir ev istediği bildirildi. Kulüpten bu konuda Beşiktaşlı futbolcuların genellikle kalmayı seçim ettiği Beykoz Acarkent’ten ev kiralaması konusunda nasihat almasına rağmen başarılı kalecinin rotasını değiştirdiği belirtildi.

Karius’un, kulüp yetkililerine, “İstanbul Boğazı’nı çok beğendim. Boğaz manzaralı konut istiyorum” deyip Nişantaşı ve Beşiktaş’tan ev baktığı öğrenildi.
Geçen hafta Instagram hesabından bir bayan sosyal ağ fenomenine, “Merhaba, nasılsın” mesajını gönderen Karius’un bu hareketi, mesajı alan kişi kadar Twitter’da paylaşılmıştı. Bu durum sonrasında sosyal medyada en fazla konuşulan isimler arasına giren başarılı eldivenin bu konuda kulüpten dikkat aldığı kaydedildi.

Alman kalecinin de, “İngiltere’de böyle şeyler fazla olağan. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. yeniden tanımadığım kimseyle yazışmam” dediği öğrenildi.
Beşiktaş’la anlaşmasının ardından formaları büyük alaka görebilen, fotoğrafları sosyal ağ üzerinden binlerce beğeni ve açıklama bölge Alman file bekçisinin bu konuyla ilgili olarak da yorumda bulunduğu kaydedildi.

Karius’un, “Maçlar dışında sokakta yürürken ya da bir kafede otururken beni tanıyan cümbür cemaat gelip resim çektirmek istiyor. Çoğunluğunun da bayan olduğunu söyleyebilirim. İngiltere’de bile bu kadar hayranım yoktu” dediği bildirildi.