Karamollaoğlu’ndan Erbakan’a tepki geldi

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi
Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi ’ne Genel Merkez binasının kirasını ödememesi nedeniyle haciz işlemi başlatmıştı.

Parti binasının tahliyesi için icra memurları Saadet Partisi Genel Merkezi’nin kapısına dayanmıştı.

PARTİSİNİN TANITIMINI YAPTI

Dün eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve Osmanlı Padişahı Abdulhamid’in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun kurucuları arasında yer aldığı “Bitmiş Rahat Partisi”, Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlenen mitingle tanıtıldı. Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, partisini iktidara taşıyacaklarının sözünü verdi.

“BABAM PARTİYİ SULTANLAR KURDU DERDİ”

Milli gösterme akımının birincil siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi’ni sultanların kurduğunu söyleyen Fatih Erbakan, “Babam Ulusal Nizam Partisi’ni kurarken ‘Bu partiyi sultanlar kurdu. Bu partiyi sultan Abdulhamid Han kurmuştu’ demişti. Acilen biz de diyoruz ama ulusal görüşün ikinci 40 yıldaki temsilcisi olan Refah Partisi’ni Erbakan’ın kastettiği şehzademizle birlikte kuruyoruz.” dedi.

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi

KARAMOLLAOĞLU ÇOK KIZGIN

Fatih Erbakan’ın bu konuşmalarının ardından Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Esas Karamollaoğlu Adana ’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Necmettin Erbakan ’ın oğlu Fatih Erbakan ’ın, Kolaylık Partisi ’ni yeniden yapılanma girişimleriyle ilgili düşüncesini açıklayan Karamollaoğlu şöyle konuştu:

Yeni bir partinin kurulması ve bunun tartışılması bizim gündemimizde yok. Doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Ama yapacak bir şey değil. Demokrasilerde böyle şeyler var.

“ERBAKAN ÖĞRETMEN HAYATTA OLSAYDI FALAKAYA YATIRIRDI”

Erbakan hocamızın oğlu, kendisini de severiz böyle bir girişimde bulundu. Eğer Erbakan hocamız hayatta olsaydı, her hâlükarda kendisini falakaya yatırırdı.”

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a tepki geldi