Karamollaoğlu: ‘Bu Ülkede Yaşamış Her İnsanın Şükretmesi Gerekir’

Karamollaoğlu: 'Bu Ülkede Yaşamış Her İnsanın Şükretmesi Gerekir'
Karamollaoğlu: 'Bu Ülkede Yaşamış Her İnsanın Şükretmesi Gerekir'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu ülkede yaşayan her insanın ‘Ne kadar hoş bir ülkem var’ diye şükretmesi gerekir. Ayrıca emniyetteyim hem de bana karşısında dışarıdan gelecek saldırılara karşı koyacak güce sahip bir ülkem var.” dedi.

Karamollaoğlu, partisinin İl Başkanlığınca kentteki otelde düzenlenen “Çare Var” konulu konferansta yaptığı konuşmada, siyasi partilerin ülkeyi yönetmek üzere teşkilatlandıklarını, kanaat, fikir ve düşüncelerini halka ilettiklerini söyledi.

Siyasi ortamda ve eşit şartlarda vadedilen fikirleri iyi olanların iktidara gelip ülkeyi yönettiğini anlatan Karamollaoğlu, “Süre içinde vaatlerini yerine getiremezlerse bu sefer de onların değişmesi gerekir. Demokratik sistem böyle bir sistemdir.” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, iktidarı “yerden yere dövme” gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tabii ancak yanlışları var. Eksikliklerini, noksanlıklarını söylemek gerekir oysa bugün içinde bulunduğumuz şartlardan nasıl çıkacağız? Onun da ortaya konulması gerekir. Bugün iktidarda bulunanlarla geçmişte uzun yıllar birlikte olduk. O vakit ancak söylemleriyle bu zamanki söylemleri, o zamanki icraatlarıyla bu zamandaki icraatları örtüşmüyor. Birtakım adımlar attılar, hizmetlerini yaptılar, 15-16 sene iktidarda kalmak halkın teveccühü olmadan muhtemel değil.

Bu ülkede yaşamış her insanın ‘Ne değin hoş bir ülkem var’ diye şükretmesi gerekir. Keza emniyetteyim hem de bana karşı dışarıdan gelecek saldırılara karşısında koyacak güce sahip bir ülkem var. Bunun için de manevi kalkınmaya gereksinim var. ilk olarak ahlak ve manevi olarak. Bu olmadan hiçbir şey olmaz. İman varsa çözüm mutlaka vardır. Kimse ümitsizliğe kapılmasın, tüm problemlerin aleyhinde çare var.”