Karabükspor ’da Fikret Yılmaz Dönemi Sona Erdi!

Karabükspor ’da Fikret Yılmaz Dönemi Sona Erdi!
Karabükspor ’da Fikret Yılmaz Dönemi Sona Erdi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon başında Kardemir Karabükspor ’un başına geçen Fikret Yılmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çamlık Spor Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yılmaz, takriben 2 aydır Karabük’te olduğunu ve kadrolarına kattıkları futbolcuların lisanslarının çıkmadığını, altyapıda forma giyen futbolcularıyla bu süreçte 4 maça çıkıldığını vurguladı.

Genç futbolculara bu 4 karşılaşmada gösterdikleri performans ve mücadele için teşekkür eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir zaman bırakıp gitmek, benzeri yolda bırakmak gibi bir düşüncem olmadı. Lisanslar açılmadı ve karşılaştığım tablo gelecek adına hiç ümit vermedi. Bu sebeple, bundan sonraki karşılaşmalarda diğer bir teknik adamın atama almasının daha yerinde olduğunu düşünüyorum. Bu kan değişikliği gibi bir şart yok. Benim açımdan bundan böyle göreve devam etmem halinde bana zarar vereceğini düşündüğüm için… Genç futbolcuların bu yükü kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu sebeple istifa etmeye karar verdim. Şimdiye dek bana gösterilen ilgi ve sevgi için çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel anlar yaşadım. Beni sevdiler, ben de onları sevdim ama maalesef buraya kadarmış.”

Kardemir Karabükspor’un ileride başarılı olması namına tavsiyelerde yer alan Fikret Yılmaz, basın mensuplarıyla vedalaşmasının ardındaki şehirden ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.