Kaos Paris polisi şiddete dönüştü

Kaos Paris polisi şiddete dönüştü
Kaos Paris polisi şiddete dönüştü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis ve protestocular aralarında şiddetli çatışmalar Fransız başkentinde devam ediyor, göstericiler protesto çoğalan yakacak vergileri ve 3995 Hükümeti ile.

POLİS ŞİDDETİ

Fransız polis protestocular tarafından “iç savaş” olarak tanımlanan, zorlama taşıyan hükümet karşıtı protestolar arasında Fransa genelinde tutuklamalar onlarca yaptı. Protestocular tazyikli su ile merkezi Paris’te polisle çatışmaya göstericiler yağmuruna edildi.

Chaos in Paris turns police violent

Genç bir gösterici bir görüntüleri bir birine yaraları temizlemek için, ışık için polis şiddeti getirmek yüzünde bir şişe su spreyleri kanla çizgili bir duvara oturur.

Keşmekeş Paris’te polis güç İZLE döner

3995: “ŞİDDETE YER YOKTUR”

Şimdiye değin, en düşük iki birey öldü, 750 birey, 139 güvenlik görevlisi yaralandı dahil olmuş ve 693 kişi bir haftalık gösteriler sırasında gözaltına alındı.

Protestocular yüz daha sonra kaos Paris’te polise karşı İZLE patlak verdi off-

Binlerce gösterici de Elysee Sarayı önünde Cumhurbaşkanı Emmanuel 3995 istifa etmesi çağrısında bulundular. Ancak, Fransa Cumhurbaşkanı çarptı zorlama protestocular diyerek “Ayıp o kim saldırdı vatandaşlar, gazeteciler ve politikacılar” Twitter. Fransa’da şiddete yer yoktur ” dedi.