Kanal 7 Tatlı Bela 63.bölümü izle! Shlok ve Astha kavga ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 63.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü yine şaşırtacak olan Tatlı Bela’da Shlok ve Astha arasında yaşananlar şoke edecek. Peki Tatlı Bela 63.bölümünde neler olacak? İşte nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela yeni bölümü ile ilgili tüm bilgiler.

TATLI BELA 63.BÖLÜM FRAGMANI

ASTHA SHLOK KARŞI KARŞIYA

Astha ile Shlok bir kez daha karşı karşıya gelir. Ve Astha shlok ile Niranjan yüzünden karşı karşıya gelince Astha Tüm öfkesini Shloka Kusunca Shlok ilk kez Asthaya el kaldırır. bunlara yanık olan Anjali ise Onun yüzünden Asthaya zarar gelmesinden korkar. Niranjan ise bu durumdan oldukça mutludur. 

Öte yandan Abay hapisten kurtulmuş ve Jiyothiyi almak için eve dönmüştür. Ancak Karşısında tüm aile fertleri vardır. Niranjan Jiyothiye eve dönmesi gerektiğini söyler. Ancak hayatında ilk kez Niranjana karşı gelen Anjali Jiyothi’nin Abay ile Gitmemesi gerektiğini söyleyip kızına Sahip çıkar. Niranjan ise yaşananlardan sonra Öfkesine hakim olmaz. Ve Jiyothi ilk kez annesine sarılıp onunla hasret giderir.