Kalp masajıyla hayata dönen kuş

Kalp masajıyla hayata dönen kuş
Kalp masajıyla hayata dönen kuş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ermenek’te galerici Ali Demir’in, ofisinin bahçesinde beslediği Kangal cinsi köpeklerden biri, cuma günü zincirini kopardı. Yola meydana çıkan köpek, otobüsün çarpması sonucu telef oldu.

KÖPEĞİ ÖLDÜ, KUŞA KALP MASAJI YAPTI

Çok sevdiği köpeğinin üzüntüsünü yaşamış Demir, işyerinin bahçesinde oturduğu sırada önüne bir kuş düştü. Kuşu alıp kontrol eden Demir, güya kalbinin çalışmadığını fark etti. Ali Demir, dikkat çekici parmağıyla kuşa yürek masajı yaptı. Bir zaman sonra kuş kendisine geldi. Demir, kuşu doğaya bıraktı. Demir’in, kuşa yürek masajı yaptığı anlar ise yakınları tarafından cep telefonunun kamerasıyla kaydedildi.

Kalp masajıyla hayata dönen kuş ViDEO

“MEVLAM BİR CAN ALIRKEN, BİR CAN VERDİ”

Köpeğinin ölmesine üzüldüğünü belirten Demir, şunları söyledi: ”Ofisin bahçesinde otururken önümüze bir kuş düştü. Elime alıp baktım. Kalbinin çalışmadığını ayrım ettim. Daha önce televizyonda hayvanlara yapılan kalp masajını izlemiştim. Sinyâl parmağımla yürek masajı yaptım. Bir süre daha sonra kuşun kalbi çalıştı. Bu bana teselli oldu. Yüce Mevlam, bir tane can alırken, bir tane canın geri dönmesine beni vesile etti. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Ofisin içine  klimalı ortamda bir iki saat kuşu beklettik. Su içirdik. Daha Sonra kendine gelince doğaya bıraktım.”

“ONLAR DA CAN TAŞIYOR”

Hayvanlara karşısında herkesi duyarlı olmaya misafir etme eden Demir, ”Biz azıcık daha dikkatli olursak, onların da yaşama şansı artar. Vasıta kullanırken köpek veya bir canlı gördüğümüzde hızımızı düşürelim. Çarptıysak bile onları bir veterinere götürelim. Onlarda can taşıyor” dedi.

Kalp masajıyla hayata dönen kuş

Kalp masajıyla hayata dönen kuş

Kalp masajıyla hayata dönen kuş