Kaldırım taşıyla hastanelik etti, hür kaldı

Kaldırım taşıyla hastanelik etti, hür kaldı
Kaldırım taşıyla hastanelik etti, hür kaldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yaşayan Koçaş ailesinin kızı çevirmen Tuğçe Koçaş, yaz tatilini değer biçmek için İzmir’in Menderes ilçesine emrindeki tatil beldesi Gümüldür’e geldi.

Burada, çevirisini yaptıkları kitapları kiraladıkları stantta satan Tuğçe Koçaş ve arkadaşı Sanem Şahin, dün akşam saatlerinde, Gümüldür’de sahil kenarında yürüyüşe çıktı.

KALDIRIM TAŞIYLA SALDIRI

İkiliye, Tuğçe Koçaş’ın halası Serap Koçaş ile Senem Şahin’in annesi Pervin Yorulmazlar da eşlik etti. sonradan bir kafede oturan ve sohbet eden kadınlar, şakalaşmaya başladı. Bu sırada güya Okan Ş., Tuğçe Koçaş’ın kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, kaldırım taşını genç kadına fırlattı.

3 SAATLİK AMELİYAT

Kaldırım taşının başına, sağ gözünün üst kısmına isabet esmesiyle ağır yaralanan Tuğçe Koçaş, hemen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin ve sinir cerrahisi biriminde 3 saat süren bir ameliyat geçiren Koçaş, sonra servisteki odaya alındı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Jandarma göre gözaltına alınan Okan Ş. ise, sevk edildiği adliyede adli denetleme şartı ile hür bırakıldı.

Kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest kaldı

“OLAYIN ÖLÜMLE Mİ SONUÇLANMASI GEREKİYOR”

Olayı Ankara’daki evindeyken haber bölge baba Suat Koçaş (54), apar topar İzmir’e geldi. Aile, hastanede tedavisi süren Tuğçe Koçaş’ta daimi bir afiyet sorunu kalmasından üzüntü ederken, olayın örtbas edilmeye çalışıldığını savunan Suat Koçaş, Okan Ş.’nin savcılık kadar tutuklanma talebi ile sevk edildiği Menderes Sulh Suç Oluşturan Hakimliği tarafından adli teftiş şartı ile özgürlük bırakıldığını söyledi. Saldırganın babasının asker emeklisi olduğunu bildiren Koçaş, “O Kadar topluluk bir yerde 4 kadına saldıran bir insanın bağimsizlik bırakılmasını anlamıyorum. İlla bu olayın ölümle mi sonuçlanması gerekiyor? Bunu kavramak mümkün yok. Tek dileğim, bu adamın cezasını çekmesi. Bu resmen planlı bir davranış. Eline taşı alıp suratına fırlatıyor. Bir tartışma sonucu olmadı ki. Bunu yapan bir adam, herkese yapabilir. Bu adamın halkın içinde olması büyük bir risk. Kimsenin başına gelmesin, Allah kimseyi yavrusu ile sınamasın” dedi.