Kafasına kamyonet kasası çarpan ODTÜ’lü kurtarılamadı

Kafasına kamyonet kasası çarpan ODTÜ'lü kurtarılamadı
Kafasına kamyonet kasası çarpan ODTÜ'lü kurtarılamadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, saat 12.00 sıralarında ODTÜ Kampüsü 100. Yıl Mahallesi ’ndeki A4 Kapısından Doğu Yurtlar Bölgesi ’ne inen yokuşta adap tanıklarının iddiasına kadar, ODTÜ İç Hizmetler Müdürlüğü’ne ait 06 GJ 429 plakalı kamyonetin kasası yokuş çıkarken aniden açılarak bu sırada kaldırımda yürüyen öğrenci İrem Kütük ’ün kafasına çarptı.

KURTARILAMADI

Çevrede bulunanların ihbarı ile durum yerine gelen 112 Ivedi Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardındaki İrem Kütük ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan İrem Kütük, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ MESAJ YAYIMLADI

ODTÜ Psikoloji Bölümü, mezun ve öğrencilerine kaza ardından e-posta aracılığıyla yazılmış bir izah etme yaparak İrem Kütük ’ün şanssız bir kaza sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu.

AMBULANSIN GEÇİKTİĞİ İDDİASI

Görgü tanıklarının iddialarına göre, kazanın saat 12.00 sıralarında Doğu Yurtlar Bölgesi ’ne inen yokuşta meydana geldiğini ve kazanın ardındaki önce üniversitenin afiyet merkezinin ambulansının geldiğini, ancak müdahalede eksik kaldığı için saat 12.25 ’te diğer bir ambulansın durum yerine gelerek öğrenciyi hastaneye kaldırdığını öne sürüldü.

ÖĞRENCİLERİN YÜRÜME ALANI

Öğrenciler, İrem Kütük ’ün yaşamını yitirdiği ODTÜ A4 Giriş Kapısının öğrenciler tarafından en yoğun bölgesi olarak kullanılan alan olduğunu belirtilerek burada ağır araç türü araçların bulunmasına karşı çıktı.

CENAZESİ KONYA ’DA DEFNEDİLECEK

Yaşamını yitiren İrem Ufak ’ün memleketi Konya’da yarın son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.