Juventus ’un Portekizli Yıldızı Cristiano Ronaldo ’dan, Lionel Messi ’ye Çağrı

Juventus ’un Portekizli Yıldızı Cristiano Ronaldo ’dan, Lionel Messi ’ye Çağrı
Juventus ’un Portekizli Yıldızı Cristiano Ronaldo ’dan, Lionel Messi ’ye Çağrı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Messi’yi özlüyor musun” sorusuna ilişkin konuşan Portekizli yıldız oyuncu, Messi’nin kendisini özlediğini düşündüğünü belirtti:

“Hayır, ola ki o beni özlüyordur. Ben öbür ülkelerde oynarken o daima oradaydı. Şayet de benim ona ihtiyaç duyduğumdan fazla o bana gereksinim duyuyordur. Buraya gelmesini isterim. Benim gibi meydan okuyabilir ama orada mutluysa saygı duyarım.”

Cristiano Ronaldo Röportajında, Juventus’daki ortamın Real Madrid’deki ortama kadar fazla farklı olduğunu belirtti:

“Isim saptamak uygun olmaz lakin şimdiye değin oynadığım en iyi ekip arkadaşlarım buradakiler diyebilirim. Diğer yerlerde bazıları kendilerini diğerlerinden büyük görüyor lakin burada herkes aynı seviyede. Juventus, Real’den çok farklı. Buradaki aile ortamı daha artı.”

“Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le eşleşmek ister miydin” Portekizli yıldız,  sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Ayrım etmez. Geçmiş, geçmişte kaldı. Derhal Juventus için galip gelmek ve bu renkleri savunmak istiyorum, gerisinin bir önemi yok. Real Madrid ’e karşısında oynarsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.”

Eski ekip arkadaşlarının Juventus’a olası transferleriyle ilgili sorulan soru üzerine yıldız oyuncu şunları söyledi:

“James, Bale ve Asensio hakkında yazılanları görüyorum fakat Juventus’un diğer oyunculara ihtiyacı yok. Tabii gelecekte ne olur bilmiyorum. Marcelo dinç bir oyuncu. Kapılarımızı iyi oyunculara açıyoruz.”

 

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.