Jens Bischof: Türkiye sıçrama yaşadı

Jens Bischof: Türkiye sıçrama yaşadı
Jens Bischof: Türkiye sıçrama yaşadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın iki taraflı kuruluşu SunExpress Üst Yöneticisi Jens Bischof, masabaşı firmaların Türkiye hakkındaki verilerinin gerçeği yansıtmadığını açıklama etti. Turizmin sıçarama yaşadığını açıklayan Bischof, yatırım tavsiyesinde bulundu.

“AVRUPALI TURİSTLERİN GÖZDESİ”

Sadece kendilerinin Türkiye’ye geçtiğimiz yıl 8,8 milyon turist taşıdıklarını ifade eden Bischof,  Anadolu şehirlerinden de Avrupa’ya seferlerin olduğunu söyledi.

Türk turizminin her geçen gün ileriye gittiğini gösteren CEO, Türk turizminde ve ülkenin çekiciliğinde büyük bir sıçrama görüyoruz. Özellikle Avrupalı turistlerin gözünden baktığımızda tekrar çok güçlü görülüyor” ifadelerini kullandı.

Jens Bischof: Türkiye sıçrama yaşadı

TÜRKİYE İÇİN YATIRIM TAVSİYESİ

Ülkenin kültürel açıdan çok zengin ve insanlarının oldukça sıcak kanlı olduğuna dikkat çekici eden Bischof, “Çalışanlar eğitimli. İşletmelerin ihtiyaçlarına hizmet eden bir sistem buluyorsunuz” dedi.

Bischof sözlerine şu şekilde devam etti;

“Yatırımcılara tavsiyem yatırım kararlarını masabaşı araştırmasına göre almamaları. Buraya gelin, bu ülkeyi, çevreyi, altyapısını görün ve kendi algınızı yaratın. Türiye’deki büyümeden dolayı işinizi aslında fazla başarılı bir şekilde yapabilirsiniz”