Japonya’da 90 bin liralık lüks tuvalet

Japonya'da 90 bin liralık lüks tuvalet
Japonya'da 90 bin liralık lüks tuvalet
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknolojiyi hayatın her alanında etkili şekilde kullanmasıyla aşina Japonya’da üretilen ve hemen hemen her evde yer alan yüksek teknoloji ürünü tuvaletler barındırdıkları özellikler ve cep yakan fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Üretici firmanın Tokyo’daki sergi merkezinde sergilenen tuvaletlerin başlıca özellikleri aralarında, ısıtmalı oturak, kendi açılan ve kapanan kapak, püskürtme açısı değiştirilebilen arıtıcı gibi özellikler bulunuyor.

MASAJ YAPAN BİLE VAR

Fiyatları arttıkça özellikleri de artan tuvaletlerde, modele yan olarak; müzik dinleme, püskürtme tazyik ayarı, kullanımın gerisinde kendi kendini dezenfekte etme hatta oturağındaki titreme sistemi ile masaj yapabilme gibi özellikler bulunabiliyor. Fiyatlarıyla cep yakan tuvaletlere sahip olabilmek için sıradan 23 bin lira ile 90 bin lira aralarında değişen rakamları gözden hariç tutmak gerekiyor.

HASTALAR İÇİN BOY AYARI

Teknoloji meraklıları değin, ihtiyar ve hasta kullanıcılara da hitap eden tuvaletlerin bazılarında, oturmayı kolaylaştıracak doruk ayarı bulunuyor. Tekerlekli sandalye kullanan kullanıcıların oturağa basit oturmasını hedefleyen teknolojide, bir tuşla tuvalet oturağının boy ayarı yapılabiliyor.

Japonya'da 90 bin liralık lüks tuvalet

KONUT PARASINA BANYO

Yüksek teknoloji ürünü tuvaletlerin yanına, bambaşka özellikleri bulunan banyo ekipmanları da meraklıların beğenisine sunuluyor. Geleneksel Türk hamamlarında ‘Aslanağazı’ olarak bilinen kültürü ev ortamında vaat eden spa masajı özellikli banyo, zemininde kullanılan teknoloji ile kullanımın ardındaki kendi kendini kurutabiliyor. Dışarıdaki hava durumuna kadar ortam ışığını da otomatik olarak ayarlayabilen banyonun fiyatı 170 bin lirayı buluyor.