Jandarmadan yolculara ikram

Jandarmadan yolculara ikram
Jandarmadan yolculara ikram
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tatil dönüşü trafik akışının yoğun olarak yaşandığı Bozüyük-Eskişehir karayolunda trafik denetimlerini arttırdı.

ÖNCE UYARI SONRA İKRAM

Vasıta sürücülerini trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran jandarma ekipleri, ikramlarıyla da sürücülerin bitkinlik atmasını sağladı.

Bayram tatili dönüşünde evlerine ulaşabilmek için yollara düşen araç sürücüleri jandarma ekiplerinin denetimleri doğruca kısa süreli dinlenme fırsatı bulurken yapılan ikramlarla da kendilerine geldi. Jandarma ekipleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıp kısa bir ara verme verdirdikten sonradan yola devam etmelerine izin verdi.

Bu ara verme esnasında sürücülere Bozüyük Belediyesinin katkılarıyla sıcak dere başta elde etmek üzere dağıtılmış ikramlarda yer alan ekipler, sürücülerin takdirini de kazandı. Jandarma ekipleri denetimlerin amacının sadece cinayet kâğıda dökmek değil, yaşanan trafik yoğunluğunda meydana gelebilecek kazaların önüne geçebilmek olduğunu vurguladı.

Jandarmadan yolculara ikram

Jandarmadan yolculara ikram