İyi Parti Kayseri Milletvekili Ataş: Ağırlıklarımızdan Kurtulduk

İyi Parti Kayseri Milletvekili Ataş: Ağırlıklarımızdan Kurtulduk
İyi Parti Kayseri Milletvekili Ataş: Ağırlıklarımızdan Kurtulduk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 24 Haziran seçimleri sonrasında partiden yaşanan ayrılıklarla ilgili, “Bütün ağırlıklarımızdan, 3 ay içerisinde sadece milletvekili olmak için gelenlerden, partimizi başka eksene kaydırmaya çalışanlardan, Türk milleti adına kaygısı olmayan, sadece kendi namına, kendi geleceği için bir şeyler isteyip gelenlerin hepsinden ve ağırlıklarından kurtulduk. Allah’ın izniyle yolumuza kuvvetli bir şekilde devam edecek, bir inşa ortaya çıktı” dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kurban Bayramı boyunca parti teşkilatları ile bayramlaştı ve bununla birlikte ilçe ve STK ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla bir araya geldi. Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu açıklayan Ataş, ama Türkiye’de bu konuda son yıllarda bazı sıkıntıların yaşandığını belirterek, “Şu an birlik ve beraberlik içerisinde olmadığımız aşikar. Bunun  sebeplerini milletin irdelemesi gerekiyor” diye konuştu.

‘SADECE KENDİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNENLERDEN KURTULDUK’

“İYİ Parti milletin partisidir” diyen Ataş, bu kapsamda çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. Ataş, partide yaşanan ayrılıklarla ilgili olarak da “Kendi kaygısı içine düşen ağırlıklardan kurtulduk ve yolumuza daha zinde şekilde devam ediyoruz” dedi. Ataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim tüzüğümüz öteki partilere tarafından daha demokratik. Bunun gereklerini yerine getirdik ve herkese ders verdik. Tüm ağırlıklarımızdan, 3 ay içerisinde sadece milletvekili elde etmek için gelenlerden, partimizi başka eksene kaydırmaya çalışanlardan, Türk milleti namına kaygısı olmayan, yalnızca kendi namına kendi  çoluğu çocuğu, kendi geleceği için bir şeyler isteyip gelenlerin hepsinden ve ağırlıklarından kurtulduk. Allah’ın izniyle yolumuza zinde bir şekilde devam edecek bir yapı ortaya çıktı.”

‘GENEL BAŞKANIMIZ DEMOKRASİ DERSİ VERDİ’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim sonrası tavrıyla demokrasi dersi verdiğini anlatan Ataş, “Genel başkanımız ‘ben gaye koyduğum çıtayı yakalayamadım’ dedi ve partiyi kongreye götürüyorum açıklaması yaptı. Koca koca adamların yapamadığını, imzalar toplandığı halde kurultaya gitmeyen partilere misal olması ve Türk demokrasisi adına önemli bir şeyi gerçekleştirdi. Herkes bizden çekiniyor. Ben bu dönemde Kayseri’yi en iyi şekilde sunmak için çalışacağım. Ülkemizin sorunlarının çözümü için elimden gelen katkıyı sunacağım” ifadelerini kullandı.

– Kayseri