İstanbul’da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği ekipleri, terör örgütü PKK ile bağlantıları yer alan iki ailenin ilçede uyuşturucu satışı yaptığı istihbaratı üstüne alıştırma başlattı.

Teknik ve fiziki takibe alınan şüphelilerin, uyuşturucuyu ve silahları kullandıkları araca yaptırdıkları dar bölmede taşıdıkları belirlendi.

6 ADRESE OPERASYON

Bu kapsamda, Bahçelievler ve Başakşehir’deki 6 adrese işlem aranjör ekipler, Yunus T, Erdem T, Ercan D, Ramazan D, Ebubekir D, Abdullah D, Ferhat A, Mehmet Hüseyin E. ve Azat Ç’yi gözaltına aldı.

Adreslerde ve park halindeki 3 araçta yapılan aramada, 6 silah, 300 uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, 1 elekro şok cihazı ve 2 gaz bombası ele geçirildi. Etken yapılan seyyar manav aracında bulunan bir tabancanın E.K’nin ruhsatlı silahı olduğu ve 2016 yılında Kadıköy’deki evinden çalındığı ortaya çıktı.

Keza, polis ekiplerinin araçlardan birinde arama yaptığı sırada orta konsolun altında hidrolik sistemle açılan sıcacık bölme fark edildi. Polisleri bile şaşırtıcı sıcacık bölmenin içinde ruhsatsız tabanca bulundu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.