İstanbul’da genç kız boğulmaktan son anda kurtarıldı

İstanbul'da genç kız boğulmaktan son anda kurtarıldı
İstanbul'da genç kız boğulmaktan son anda kurtarıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul ’a gelerek teyzesinde kalmaya başlayan Şeyma I. ’yı annesi aradı. Fakat telefonda annesiyle tartışan genç kız, bir süre sonradan vatandaşların gözü önünde denize atladı. Genç kızın denize atladığını gören vatandaşlar koşarak durum yerine geldi.

VATANDAŞLARIN ÇABASIYLA KURTARILDI

Vatandaşların kızı kurtarmak için koştukları esnada sahilde balık tutan vatandaşlar da durumu fark etti. Bir yurttaş kızı kurtarmak için olta uzatırken, bir diğeri ise ters bir şekilde denize uzandı. Genç kız vatandaşların çabasıyla kısa sürede kurtarıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Sahildeki banklara oturtulan ve titrediği görülen genç kızın üzerine ise battaniye örtüldü. Çevredeki vatandaşların konuşarak ikna etmeye ve sakinleştirmeye çalıştığı genç kız, durum yerine gelen sıhhat ekiplerinin birincil müdahalesinin gerisinde ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Genç kızın sıhhat durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'da genç kız boğulmaktan son anda kurtarıldı

“BACAKLARINDAN TUTTUK”

Olayı gören vatandaşlar, “Oltayı atmış bekliyordum. Denizde bir siyahlık gördüm, bana yüzme bilmiyorum deyince oltayı çevirip tutturdum. Daha Sonra bağırdım arkadaşlar geldi. Annesiyle arası çözülmüş, bir araya gelmiyormuş. Bir yurttaş uzandı onu bacaklarından tuttuk, sonradan kızı açık havada çıkarttık. Allah’tan zıt akıntı vardı, bayağı akıntı olsaydı tutamazdık” dedi.

İstanbul'da genç kız boğulmaktan son anda kurtarıldı