İstanbul’da bir çift ‘temizlik’ yüzünden mahkemelik oldu

İstanbul'da bir çift 'temizlik' yüzünden mahkemelik oldu
İstanbul'da bir çift 'temizlik' yüzünden mahkemelik oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul ‘da 7 takvim çift ‘fazla temizlik’ yüzünden mahkemelik oldu.  Her gün evi temizlediği ve eşyaların yerini değiştirdiği için tartıştığı eşi Kübra B.’ye kafa attığı ve ‘Seni gebertirim’ dediği ileri sürülen Fatih B.’nin ‘eşe karşı basit yaralama ve tehdit’ suçundan bir buçuk yıla dek hapsi istendi.

“TEMİZLİĞİNİ YAPAN BENİM”

İstanbul’da yaşamış çiftin mahkemelik eden durum İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan dava dosyasında tarafından, severek ve kaçarak evlenen Fatih B. (30) ve Kübra B.(26), 28 Mayıs saat 02.30’da temizlik yüzünden tartışmaya başladı. Evin eşyalarının yerini niçin değiştirdiğini soran Fatih B.’ye Kübra B. yüksek sesle “Sen karışma evde oturan, temizliğini yapan benim” dedi.

Çiftin aralarında meydana çıkan tartışmada Fatih B. iddiaya göre eşine kafa attı. Kübra B.’nin polisi aradı. Hastaneden darp raporu alındı. Kübra B. şikayetini geri aldı fakat savcılık yasa gereği suçun eşe karşısında işlendiği için Fatih B. hakkında eşe aleyhinde basit yaralama ve tehdit suçlarından 6 aydan bir buçuk yıla dek hapis cezası istemiyle dava açtı.

“KAFAM İSTEM DIŞI KAFASINA DEĞDİ”

Mutlu dışarı giden bir evliliklerinin olduğunu bildiren Fatih B. “Eşimin çok söylev gibi fena huyu vardır. Yaklaşık Olarak her gün evi temizler ve eşyaların yerini değiştirir. Durum günü saat 02.30’da eşyaların yerinin değiştirilmesi sebebiyle tartıştık. Eşyaların her gün yerini değiştirmesinden bıktığımı söylemem üstüne  ‘Sen karışma evde oturan, temizliğini yapan benim’ diyerek yüksek sesle konuştu. Saatin geç olduğunu belirterek ses tonunu düşürmesini istedim. Kollarımdan tuttu. Tırnağı kolumu çizince canım yandı. Kendisini üzerimden atmak isterken istem dışı kafam kafasına değdi.” dedi. Eşinin polise haber vermesine üstüne eşine rapor alındığını bildiren Fatih B., “Eşimi darbetmedim, hakaret ve tehdit etmedim.” dedi.

“ARALIKSIZ EV TEMİZLİYORSUN, DELİSİN”

Şikayetini geri aldığını belirten Kübra B. ise evliliğinin ilk gününden itibaren sorunlar yaşadığını ileri sürerek, “Ailemin geleceğini düşünerek olumsuzlukları sineye çektim. Evi temizlememi ederek tartışmaya başladı. Bana ‘Sen kesintisiz ev temizliyorsun. Sen delisin’ dedi. ‘Kafanı duvara varacağım, seni geberteceğim’ dedi. Sonrada yüzüme kafa attı. Kendimi gözetmek için kollarından tuttuğumda kolu çizildi. öncelikle şikayetçi oldum ancak şikayetim yoktur.” dedi. Genç kadın, eşine açtığı davadan vazgeçti oysa Fatih B. yargılanmaya devam edilecek.