İstanbul Boğazı’nda yatta cinayet

İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet
İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay dün saat 11:00 sıralarında yaşandı. Bebek’ten kiraladıkları yat ile denize açılan iki arkadaş boğaz turu yapıyordu.

ALACAK VERECEK MESELESİ KÖTÜ BİTTİ

İddialara tarafından Y.D ve S.N bir vakit sonradan alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. İtişmeler de başlayınca  S.N üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek arkadaşı Y.D’ ye ateş etti. Açık denizde olayı gören diğer teknelerdeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

YAT YANAŞIR YANAŞMAZ ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Zanlı arkadaşını vurduktan sonradan tabancayı denize attı. Yat kaptanı yatı Bebek iskelesine yanaştırdı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  suç oluşturan şüphelisi S.N’yi yat kıyıya yanaşır yanaşmaz orada gözaltına aldı.

İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet

İstanbul Boğazı’nda yatta canice ViDEO

POLİSLER TABANCAYA ULAŞAMADI

Yat kaptanı M.C de ifadesi için polis merkezine götürüldü. Durum yerine gelen sağlık durumu ekipleri vurulan Y.D’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alındıktan sonradan tabancanın atıldığı yeri deniz polisine göstermesi için yeniden olay yerine getirilen M.C.,  deniz polisi teknesi ile götürülerek tabancanın atıldığı yeri gösterdi. Dalış yapan dalgıç polisler çok derinde olan tabancaya ulaşamadı.

İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren incelemelerinin gerisinde gövde Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polisin durum sonrası başlattığı soruşturma sürüyor.

İstanbul Boğazı'nda yatta cinayet