Isco ’dan Durum Ronaldo Yorumu!

Isco ’dan Durum Ronaldo Yorumu!
Isco ’dan Durum Ronaldo Yorumu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid ’in önemli oyuncularından Isco, takımdan ayrılan Cristiano Ronaldo’nun eksikliğini hissetmediklerini belirtti.

Ronaldo ’nun Juventus ’a transferinin arkasından Real Madrid, yeni sezona Süper Kupa mağlubiyetiyle başlamıştı. Atletico Madrid’e 4-2 yenilen eflatun beyazlı ekibin Ronaldo olmadan ne yapacağı büyük merak uyandırıyordu.

Julen Lopetegui ’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Real Madrid, La Liga ’ya ise 3’te 3 ’le başladı. İspanyol temsilcisinin yıldız isimlerinden Isco, Ronaldo’nun transferinin takımı etkilemediğini söyledi.

İspanya Milli Takımı ’nın kampında açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, “Biz kazandığımız müddetçe ona ihtiyacımız olmadığını, yenildiğimiz zamanda ise eksikliğini hissettiğimizi belirtecekler. Böyle bir koşul yok. Şu an gayet iyi oynuyoruz ve Ronaldo’yu aradığımız söylenemez.” şeklinde konuştu.

Portekizli yıldıza başarı dileklerinde yer alan 26 yaşındaki orta saha, “Cristiano sıra dışı bir futbolcu. Bize sezonda 40 – 50 gollük katkıda bulunuyordu. Fakat geçtiğimiz sezonlarda kendini gösteremeyen arkadaşlarımız bu sezona daha iyi başladı ve bu açığı kapattı.” ifadelerini kullandı.

Başkent temsilcisinin La Liga ’da kaydettiği 10 golün 7’sinde geçtiğimiz sezonlarda ağır eleştirilere maruz kalan Gareth Bale ve Karim Benzema’nın imzası yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.