Iş adamına milyon dolarlık şantaj

Iş adamına milyon dolarlık şantaj
Iş adamına milyon dolarlık şantaj
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak’ta müteahhitlik yapan 52 yaşındaki A.A.H, 28 yaşındaki Roa’a W. ile 3 sene ilişki yaşadı. Geçtiğimiz Haziran ayında Roa’a W’den ayrılmak istediğini söyledi.

“SENİ BÜTÜN ÜLKEYE REZİL EDERİM”

Bu isteği kabul etmeyen Roa’a W, “Kusura bakma ben terketmek istemiyorum. Elimde birlikte olduğumuz görüntüler var. Bunları internete veririm. Bana istediğim parayı vereceksin. Seni bütün ülkeye rezil ederim.” dedi.

İşadamı üç bambaşka tarihte 50 bin 500 dolar verdi. İşadamı, verdiği paraların peşinde tehdidin sona erdiğini düşünürken, bir gün tanımadığı bir numaradan arandı. Karşısındaki ses elinde cinsel içerikli görüntü olduğunu, 40 bin dolar vermemesi halinde görüntüleri internete yayacağını söyledi.

İşadamı A.A.H, 3 yıl birlikte olduğu Roa’a W’nin İstanbul’da olduğu haberini aldı. İşadamı kardeşini İstanbul’a göndererek avukatıyla birlikte kabahat duyurusunda bulunmasını istedi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Ofis Amirliği ekipleri yapılan başvuru üzerine harekete geçti. Polis, işadamının kardeşine, parayı arayan kişinin banka hesabına yatırmamasını, randevulaşma ayarlamasını söyledi.

“1 MİLYON DOLAR VERECEKSİN”

İşadamının kardeşi, arayan kişiyle Mecidiyeköy’de bir AVM’nin kafeteryasında randevulaştı. Para isteyen birey kafeye geldi ama parayı almadan randevu yerinden çabuk uzaklaştı. Randevu yerinden ayrılan kişi daha sonra tekrar arayarak, “Ben sana yalnız gel dedim. Sen adamlarınla gelmişsin. Fazla öfkeliyim. Bana 1 milyon dolar vereceksin.” diyerek telefonu kapattı.

İş adamına milyon dolarlık şantaj

OTELDEN ÇIKARKEN BASKIN DÜZENLENDİ

Polis, Roa’a W’nin Laleli’de bir otelde kaldığı belirlendi. Roa’a W’nin yandaki kişinin de Iraklı Eabdalkarim C. olduğu saptandı. Yapılan araştırmada, ikilinin Esenyurt’ta bir otele tescil yaptırdığı ancak buradan ayrıldıkları belirlendi. Derinleştirilen soruşturmada ikilinin Marmaris’te bir otelde tatil yaptığı tespit edildi. Polis Muğla’ya gitti. Polis, ikili otelden çıkarken egemen düzenledi.

Roa’a W. ve Eabdalkarim C. gözaltına alındı. Yapılan aramada, üzerlerinde işadamını arayarak şantaj yaptıkları telefon bulundu. Telefon incelemesinde Roa’a W.’nin çok sayıda erkekle birlikte olduğu cinsel içerikli görüntülere ulaşıldı. 2 kişi Emniyetteki sorgularının arkasında adliyeye sevk edildi.