İran’dan ABD’ye Türkiye mesajı

İran'dan ABD'ye Türkiye mesajı
İran'dan ABD'ye Türkiye mesajı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran’ın türkiye ile geniş çaplı anlaşmalarının olduğunu açıklayan İran Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürü Dr. Seyyit Taki Nurbahş, “İşbirliğimiz ABD ’nin yaptırımlarından etkilenmeyecek.” dedi.

SIRA ENERJİ VE PETROLDE

ABD’nin zorlama ve yaptırımlarından etkilenmeyecek ülkelerle hedeflemek istediklerini vurgulayan Nurbahş,ABD tüm gücü ile ayrı ülkelere aleyhinde baskı oluşturmaya çalışıyor. Bizim Türkiye ile olan anlaşmalarımız ABD ’nin yaptırımlarından etkilenmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Trump’ın ilaçlara da yaptırım uyguladığını belirten Nurbahş, “Bizim Türkiye ile mükemmel ve geniş çaplı bir işbirliğimiz söz konusu, bu müşterek çalışmamız halen devam etmektedir. Enerji, petrol, petrokimya ve ilaç gibi ayrı sahalarda işbirliği yapılabilir.” şeklinde konuştu.

İran'dan ABD'ye Türkiye mesajı

“TÜRKİYE ZALİMLERİN YAPTIRIMLARINI KABUL ETMEDİ”

İran Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürü Dr. Seyyit Taki Nurbahş, Türkiye-İran işbirliğinin devam edeceğini dile getirdi.

Türkiye’nin, ABD’nin İran’a karşısında uyguladığı yaptırımları kabul etmemesinden dolayı teşekkür eden Nurbahş, Türkiye’nin açık ve net bir şekilde tavrını ortaya koydu. ABD ’nin İran ’a karşısında acımasızca yaptırımlarını kabul etmedi. Bundan ötürü Türkiye ’ye teşekkür ediyorum.” dedi.