Inşa Kredi Kültür Sanat ’ta kasım ayı etkinlikleri

Inşa Kredi Kültür Sanat ’ta kasım ayı etkinlikleri
Inşa Kredi Kültür Sanat ’ta kasım ayı etkinlikleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğur Nazlıcan, 27 Kasım Salı günü saat 17:00 ’da Oda ’nın konuğu oluyor. Kısa bir süre önce birincil kitabı Bir Dükkânı Ummak, YKY ’den yayımlanan Nazlıcan, öykülerde tartışmaya açtığı insan ve mekân ilişkisi üstüne konuşacak.

Süre içinde bir varlığın kendinden ayrılması ve her yerde kendine dönmesinden söz açacak. Sorularınızı yanıtlayacak, kitabını imzalayacak.

BİLİM AKADEMİSİ KONFERANSI

27 Kasım Salı günü saat 18:30 ’da Loca ’da yapılacak olan Bilim Akademisi Konferansları ’nın bu ayki konusu Küçük Kabarcıkların Büyük Etkileri. Prof. Dr. Ali Koşar ’ın vereceği bu seminerde önce Küçük kabarcıklar nedir? Nasıl ve nerede oluşur? Nasıl büyürler ve patlarlar? sorularına yanıt verilecek.

RESIM SERGİSİ

Kabarcıkların zararlı etkilerine değinilerek, biyolojik sistemlerde ve mühendislik uygulamalarında niçin oldukları hasarlardan örnekler sunulacak. sonra kabarcıkların enerji, endüstri ve tıp alanlarındaki yardımcı rolü anlatılacak.

Nanoteknolojideki gelişmelerin bu konuda getirdiği yeni perspektifler tartışılacak. Fotoğrafçı-yazar Lütfi Özgünaydın, Yapı Kredi Kültür Sanat ’ta, Zülfü Livaneli ’nin yaşamından kesitleri fotoğraflar eşliğinde sergileyecek.

28 Kasım 2018 Çarşamba günü, saat 19:30 ’da Loca ’da düzenlenecek olan davet/söyleşide yapılacak sunumun ardından Özgünaydın, Zülfü Livaneli ’yle yaşamı ve kitapları üstüne bir söyleşi yapacak.