İngiltere’de seyahat eden genç anne trende bebeğini ayakta emzirdi

İngiltere'de seyahat eden genç anne trende bebeğini ayakta emzirdi
İngiltere'de seyahat eden genç anne trende bebeğini ayakta emzirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 aylık bebeğiyle trene binen kadına kimse yer vermedi. Toplum ahlakından uzak İngilizler, genç annenin bebeğini ayakta emzirişini seyretti. Duruma sinirlenen kadın o anları sosyal ağ hesabından paylaştı.

GÖRMEZDEN GELDİLER

Kate Hitchens adlı 32 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, Londra’dan Wickford kentine mesai çıkışında yaptığı 35 dakikalık yolculuğunda yaşadıklarını bloğunda ve sosyal medya hesaplarında paylaştı. Hitchens, öteki yolcuların kendisini görmezden geldiğini belirterek annelere aleyhinde daha aklıselim olunmasını istedi.

Hitchens Facebook ve Instagram mesajlarında, “Birilerinden yerini bana vermesini isteyebilirdim. Lakin neden bunu yerine getirmek zorunda kalayım ki? Sorun bebeğimi taşırken zorlanmam değil kimsenin düşünüp yerini öneri etmemesi. Bir dahaki sefere kucağında bebeği olan bir anne görürseniz, lütfen yer verin” dedi.

“NIÇIN YER ISTEMEK ZORUNDA KALAYIM AMA?”

Mesajı Instagram’da birkaç saat içinde 600’den artı alkış alan Hitchens şunları yazdı:

“Rahatsız oldum ve ayakta çocuğumu emzirirken utandım. Çocuğumu nerede gerekiyorsa emziriyorum. Emzirmeye uygun kıyafetler giyiyorum. Ama bu yolculukta tren sallandıkça canım canıyordu. Bir ara göğsüm açıldı, çocuğu dizimle tutmaya çalışırken bazıları yer vereceklerine bana gülümsüyorlardı.”

İngiltere'de seyahat eden genç anne trende bebeğini ayakta emzirdi